- 12,290
- 6,095
- 113
3 dkya gelir 🥳Hala gol yok maçta
3 dkya gelir 🥳Hala gol yok maçta
33 dakka yazmıştım klavye basmamış3 dkya gelir 🥳
Teşekkürler dost hoşgeldinbol şans federal
Ama hoşgeldin dostSelamün aleyküm reis bol şansın olsun inşallah
Hangi maçı söylesek yatacakmışız maçların hepsi ölü 🤦🏻♂️🤣E hani gol hani kablo
8k kasa kaldı 47den düştüm sabah en azından 15 görmüştük tıkandım kaldım öylece valla öyle maclardan yatıyorum kı bıraz once brasil baskete alt dedık son 3 dakıka 17 cıktı yattı 10k gitti saat 11 gibi everton 4 korner atar dedık son mac 9k gelecektı o bıle gelmedı dk 50de everton 3 kornerdı 1 kornerı 1.09 du ınanamıyorum bazenTeşekkürler dost hoşgeldin
Şans yok dostEl salvador ikinci yarı başladı gol atıyor 🤦🏻♂️🤣
İptal oldu o da 🤣Şans yok dost
Kötü olmuş dost bende 400 TL ile başladım 22 k ile kapatacağız kasayı8k kasa kaldı 47den düştüm sabah en azından 15 görmüştük tıkandım kaldım öylece valla öyle maclardan yatıyorum kı bıraz once brasil baskete alt dedık son 3 dakıka 17 cıktı yattı 10k gitti saat 11 gibi everton 4 korner atar dedık son mac 9k gelecektı o bıle gelmedı dk 50de everton 3 kornerdı 1 kornerı 1.09 du ınanamıyorum bazen
O şerefsiz evertonda bir gök daha çıksaydı güzel olacaktı 10 k da benim gitti o macta8k kasa kaldı 47den düştüm sabah en azından 15 görmüştük tıkandım kaldım öylece valla öyle maclardan yatıyorum kı bıraz once brasil baskete alt dedık son 3 dakıka 17 cıktı yattı 10k gitti saat 11 gibi everton 4 korner atar dedık son mac 9k gelecektı o bıle gelmedı dk 50de everton 3 kornerdı 1 kornerı 1.09 du ınanamıyorum bazen
Ne ara 22 oldu yaKötü olmuş dost bende 400 TL ile başladım 22 k ile kapatacağız kasayı
Toplam hepsi işte dagittiklarimiz felan borçlar Z raporu 22 kNe ara 22 oldu ya
Çok kısır maçlar yaİşin kotu yanı sozde kurtarmaya gittik
Bu da yattı neyseki slottan çıkardık bu zararı![]()
Uyu reis uyu ben sultan Mehmet Fatih izliyorumEn iyisi yatalım dost bu gecelik bu kadar yeter geçen güzel olsun
Bol şans deri reis 😊Toplam hepsi işte dagittiklarimiz felan borçlar Z raporu 22 k![]()
Hayırlı geceler geceniz güzel olsunEn iyisi yatalım dost bu gecelik bu kadar yeter geçen güzel olsun