Fero sen git çekim ver zaman kaybı olmaz ztn iptal ederse anklarızHesaba adam da matematik zehir![]()
Fero sen git çekim ver zaman kaybı olmaz ztn iptal ederse anklarızHesaba adam da matematik zehir![]()
3 çeyrek Fildişi atarsanyine olur mali de 15 üstü olurMali sagolsun basarız 3 çeyreğe![]()
O 900ü vurursa devam eder bende kumarcıysam biliyorum 😂😂900 daha vur destek gelene kadar
Öder öderSiteyi bilmiyoruz dost odermi ödemez mi ilk defa attık![]()
Temizzz 10 kilo baklava 🥳1 k yi borç aldık sıfırdan 6 k paramız olacak şu yoklukta iyi para![]()
Siteyi bilmiyoruz dost odermi ödemez mi ilk defa attık![]()
Varlık içinde yokluk1 k yi borç aldık sıfırdan 6 k paramız olacak şu yoklukta iyi para![]()
Bende 9 k hesaplamıştım çevrimi neye basıyozİkasbet 1222 TL daha çevrim var dedi dewsm ediyoruz beyler
1222 tl fazla gelmiş öyle anladımİkasbet 1222 TL daha çevrim var dedi dewsm ediyoruz beyler
Buraya sponsor sorun olmaz hem 1 attık 6 çekecez ne var bunda hahahahaSiteyi bilmiyoruz dost odermi ödemez mi ilk defa attık![]()
Hadi bakalım onlar kasinddi abi 😂İkasbet 1222 TL daha çevrim var dedi dewsm ediyoruz beyler
Hadi bol şans 10 dk keyifle maç takip edelimBol şans
Bol şansss gelsinnnnBol şans
23 de fazla yaptım benden olsun 1250 vurduk 10 dakikalık futbol bahsi aldik basket gibi düşün1222 tl fazla gelmiş öyle anladım
Bol şansBol şans
Gene aklına şeytan girmiş pardon metinBol şans