- 3,327
- 1,753
- 113
Eşek mali sağ olsun puahahhaj37 olunca umudu kestim dedim yine 0.5 sayıdan gittik![]()
Eşek mali sağ olsun puahahhaj37 olunca umudu kestim dedim yine 0.5 sayıdan gittik![]()
O kadar alışmışız ki sasirmazdim yani 😂37 olunca umudu kestim dedim yine 0.5 sayıdan gittik![]()
Bende dedim ki bunlar heralde molada 37 ayarı çekti gibi duruyordu çğnkü37 olunca umudu kestim dedim yine 0.5 sayıdan gittik![]()
Fildişi baba aldı götürdü bizi baklavaya 😍37 olunca umudu kestim dedim yine 0.5 sayıdan gittik![]()
Güncel kasa noldu şimdi37 olunca umudu kestim dedim yine 0.5 sayıdan gittik![]()
Futbola girmese çoktan bitmiştiŞaşkınım ferhat dostumuz nasıl ilk defa bu kadar iyi seride kazandı eski günlerine
Çekecek herhaldeŞimdi sağlam gel.
Boş maç vermem37 olunca umudu kestim dedim yine 0.5 sayıdan gittik![]()
Biz o futbol macaresina girmeseydik 10 k yapmıştımŞaşkınım ferhat dostumuz nasıl ilk defa bu kadar iyi seride kazandı eski günlerine
Adamsın dostBoş maç vermem
Maili çok boş geçti
Futbola girse kasa 100kdı şimdi 😂😂Futbola girmese çoktan bitmişti
Heo o metin her türlü bela ondan çıkıyor valla billa futbol erkek işi değil erkek işi basketBiz o futbol macaresina girmeseydik 10 k yapmıştım![]()
Ne kadar kaldı abi hedefeAdamsın dost
Ufak 1 adımNe kadar kaldı abi hedefe
1 adım mı 😂Ufak 1 adım
İkasbetten cevap bekliyorum dost duruma göre hareket edechimDevam mı Ferhat dayı
Bitti mi yoksa1 adım mı 😂