- 9,360
- 1,190
- 113
Abooo
BekliyoruzGönder gelsin 2 @Beşiktaş
Tebrikler dikkatli bi takipci olduğunuz için ikasbetten 100 freespin kazandınız.6. Kuponu atacak dost adam
Şimdi biz çevrimi nereden anlayacağız sana kullanıcı adı versek bize yardımcı olsan olur mu ?Tabi ki efendim, bu her zaman böyledir bonus bakiyesi biterse çevrim ana paraya geçer
Vay maşşallah@Beşiktaş bi 7000 felan oldu herhalde 3000 civarı kalmıştır çevrim
Her zaman öyle falan değil ilk defa oynamıyoruz. Çoğunda bonus bitince anapara kuralları geçerlidir.Tabi ki efendim, bu her zaman böyledir bonus bakiyesi biterse çevrim ana paraya geçer
Gerçi biz ona kuponlardan bakarizda@Beşiktaş bi 7000 felan oldu herhalde 3000 civarı kalmıştır çevrim
Çok vermiş 50sini geri al 😘Tebrikler dikkatli bi takipci olduğunuz için ikasbetten 100 freespin kazandınız.
Değil mi futbola gecmesek@Beşiktaş baskette sansin futbol a gecme![]()
50 bin yap 10 tl çek 😂Tebrikler dikkatli bi takipci olduğunuz için ikasbetten 100 freespin kazandınız.
Aynen öyle bastıkların orda hesapla toplamı ona göre devam et hibe etme siteye parayıGerçi biz ona kuponlardan bakarizda
Yap yapıştır dosttt gelsin baklavalarrrGerçi biz ona kuponlardan bakarizda
İki basketi de stresssiz kazandık bizi futbol yakti@Beşiktaş çok rahat çok profesyonel wonanzakee
He valla mali iyi takımmış puahahhaaİki basketi de stresssiz kazandık bizi futbol yakti
Bonuslarda yazıyordu bana eklenende de vardıŞimdi biz çevrimi nereden anlayacağız sana kullanıcı adı versek bize yardımcı olsan olur mu ?
Kim dedi gutbol al diyr dost söyleİki basketi de stresssiz kazandık bizi futbol yakti
Sana dedik futbolu boşver diyeİki basketi de stresssiz kazandık bizi futbol yakti
Ben nolduKim dedi gutbol al diyr dost söyle