En zoruda 500 yapmak şuan 😁 onu yapsak diğer level da zor 😂@JoeQuanqa önce bu parayı 500 yapıyoruz, pieballa kodu aliyoruz sonra en az 2k yapıp yüzde yüz frebeeet alıyoruz buradan sonra 10 k çekiyoruz hadi bakalım
En zoruda 500 yapmak şuan 😁 onu yapsak diğer level da zor 😂@JoeQuanqa önce bu parayı 500 yapıyoruz, pieballa kodu aliyoruz sonra en az 2k yapıp yüzde yüz frebeeet alıyoruz buradan sonra 10 k çekiyoruz hadi bakalım
Piabella kodu maks çekimi neydi@JoeQuanqa önce bu parayı 500 yapıyoruz, pieballa kodu aliyoruz sonra en az 2k yapıp yüzde yüz frebeeet alıyoruz buradan sonra 10 k çekiyoruz hadi bakalım
Tamamdır kanka hemen gerekli kontroller sağlanıyor@mossione harici ona ben atacağım diğer 5 sende
Evet gitdi bizim 1200 TL bosaKaçırdık desene
Kanka bilmiyom valla 3k çevrimi var yazmışlardı da maksini sorarizPiabella kodu maks çekimi neydi
Işık yanmadi ferom 😂😂@mossione harici ona ben atacağım diğer 5 sende
Sen bi ara kuryelik yapıyordun bıraktın mı o işiGolcümetin ve keskinbakışlıdayı at iban
Klasik betco dayıArkadaşlar bu maç niye 35 dkdir böyle 90+6 da kaldı niye sonuclanmiyor bilgisi olan varmı ?
Ekli dosyalar
Üstünden çok şey geçti be metocum kaza yaptık kol kırıldı felan filan bitti o işSen bi ara kuryelik yapıyordun bıraktın mı o işi
Dost arkadaşlar mevzuya hakim 1 k borc alıp başladık 5 çektik 2 dağıttıkIşık yanmadi ferom 😂😂
Kupon geldi maç böyle kaldı sonuclanmiyir uyuz oldum anasını satimKlasik betco dayı
3 çeyrek yine barem üstü olmuş maliDost arkadaşlar mevzuya hakim 1 k borc alıp başladık 5 çektik 2 dağıttıkaz bekle işteyim boşlukta yeni bir rol açarız buradan yururuz
Ödül geldiÜstünden çok şey geçti be metocum kaza yaptık kol kırıldı felan filan bitti o iş