- 4,801
- 1,718
- 113
gece uzun bekleriz no problemGelsin para ikinci adımı atalım bu arada bir çekilişin dağıtımı bende onuda aradan çıkarayım![]()
gece uzun bekleriz no problemGelsin para ikinci adımı atalım bu arada bir çekilişin dağıtımı bende onuda aradan çıkarayım![]()
Senin de işin zor be takımdaş 🤣🤣Gelsin para ikinci adımı atalım bu arada bir çekilişin dağıtımı bende onuda aradan çıkarayım![]()
hocanın yarın işi zor osi baba var.dSenin de işin zor be takımdaş 🤣🤣
Çekiliş cıkmış mi banaGelsin para ikinci adımı atalım bu arada bir çekilişin dağıtımı bende onuda aradan çıkarayım![]()
Yok @Valenciennes e çıkmış ille adama para acagiz sansi varÇekiliş cıkmış mi bana![]()
Tüh neyse bir sonrakinde artikYok @Valenciennes e çıkmış ille adama para acagiz sansi var
Nasıl kral anlamadım ne konuda unuttum yada ne dedim?Gün içinde 2 etkinliğimiz oldu birisi 8 arkadaşın kuponunu oynadık kazananlara tüm ödülleri verdik diğeride çekiliş konusuydu zaten takiplik bir durum yoktu.Yani ben kimseye bir alıntıda yapmadım yada söz vermedim2 saat basketi takip ettim unuttun bizi dost. Be
Onu boşver dost işi gücü akşama kadar para dilenmekNasıl kral anlamadım ne konuda unuttum yada ne dedim?Gün içinde 2 etkinliğimiz oldu birisi 8 arkadaşın kuponunu oynadık kazananlara tüm ödülleri verdik diğeride çekiliş konusuydu zaten takiplik bir durum yoktu.Yani ben kimseye bir alıntıda yapmadım yada söz vermedim
Ödülleri attım dost kesene bereket @Valenciennes gel la bende paran varNasıl kral anlamadım ne konuda unuttum yada ne dedim?Gün içinde 2 etkinliğimiz oldu birisi 8 arkadaşın kuponunu oynadık kazananlara tüm ödülleri verdik diğeride çekiliş konusuydu zaten takiplik bir durum yoktu.Yani ben kimseye bir alıntıda yapmadım yada söz vermedim
GeliyorGelsin 2.adım dost
Valla abi kimseyi kırmamaya çalışıyorum herkes yararlansın istiyorum yinede suçlu oluyoruz nasıl iş çözemedimOnu boşver dost işi gücü akşama kadar para dilenmek![]()
Niye. Dinleneyim 2 aydır maaş almıyorum ben haberin varmıOnu boşver dost işi gücü akşama kadar para dilenmek![]()
Bana gelmediÖdülleri attım dost kesene bereket @Valenciennes gel la bende paran var![]()
Sen asisti yap rafa silva yazar dost 🦅🦅🦅Geliyor
beklemedeyizGeliyor
Eline sağlık abi dağıtım için bugün seni yorduk helal et hakkınıÖdülleri attım dost kesene bereket @Valenciennes gel la bende paran var![]()