- 3,141
- 377
- 83
Boşver kanka atmasınSağlık olsun dost bana da atmadı vallahi
Zaten kazandığı para da kumara gidecek
Boşver kanka atmasınSağlık olsun dost bana da atmadı vallahi
Kardeşim ben Ferhat abi ile reelden tanışıyorum son 100 liramızı birbirimize sigara alalım diye atmışlığımız var acil lazım gerektiğinde daha yüksek miktarlar al ver yapmışlığımız var adam bana 500 roll devam ettir diye attı kendine net 250 lira para kaldı ona mı göz diktin anlamıyorum seni ?La 5 adım takip ettik
Beraber sevindik
Sadece bolşans yazana bile ödül atılıyo
Ben bı daha bu forumda rolll takip etmem
Bı gram Adalet yok
Hacim adam konu başlığında dagiticam diye bı şey yazmadı zaten. Belli arkadaş gruplari kuponun sonuçlanmasına doğru gelir arkadaşlık yapmasını ister.konu başlıklarına göre takip et kankam.ozellikle beli kişilerin rollerini hiç takip etme bile zaten listesi dagitimi hazırdır. Adamlar birbirinin arkadaşı zaten bugün ona olan yarın yine kendisine oluyor arkadaşlık paraya ihanet etmeme oldugu surece sana da gönderirler rool parasiLa 5 adım takip ettik
Beraber sevindik
Sadece bolşans yazana bile ödül atılıyo
Ben bı daha bu forumda rolll takip etmem
Bı gram Adalet yok
Sponsor ile bölüştü 1500 kaldı 750 dağıttı 500 bana attı 250 de ona kaldı kardeşim ya ne tatava yaptınız yaBoşver kanka atmasın
Geliyorr@fearjr1992 hadiii gönder kuponu laa
Boşver dost insanlar konuşur kimse takdir etmezSponsor ile bölüştü 1500 kaldı 750 dağıttı 500 bana attı 250 de ona kaldı kardeşim ya ne tatava yaptınız ya
Aynen dost sevmem zaten @Beşiktaş i 😁😁Boşver kanka atmasın
Sen hani rol açıyordun ?? Birde rol mu takip ediyorsun halenBaşından beri takip ettim banada güvenlikçinin y düştü
Bak neleriSen hani rol açıyordun ?? Birde rol mu takip ediyorsun halen
İban at paranı atımSen hani rol açıyordun ?? Birde rol mu takip ediyorsun halen
Özelden iban at atim paranıSen hani rol açıyordun ?? Birde rol mu takip ediyorsun halen
Senden para mı istedik. Rol neden acmadin dedimİban at paranı atım
Para hesaba gelince kredi kartına otomatık çekti birazdan avans yatacak atabilirm para tekrar sanaSenden para mı istedik. Rol neden acmadin dedim
Adam senden para istemiyor. Rol yapacam diyip niye yapmıyorsunuz.Özelden iban at atim paranı
Olur dost yazayım mı özelden IBANPara hesaba gelince kredi kartına otomatık çekti birazdan avans yatacak atabilirm para tekrar sana