- 20,380
- 12,365
- 113
İşte adamlık işte ferasetttt görün 🤣🤣🤣Dost sana 500 atayım ben işteyim benim yerime dewsm edermisin 3 adim
İşte adamlık işte ferasetttt görün 🤣🤣🤣Dost sana 500 atayım ben işteyim benim yerime dewsm edermisin 3 adim
Dost olan çok bende gordumde bana 1500 kalıyor 3 kişiye ödül göndereceğim çok biboara olsada herkese yetisebilsim keskeKanka bende varım listede
Başı varolsun ciho daim olsun gerisi önemli değil 🙏🙏Kankam yeni konu açsın ordan illa sana düşer destekçinim 🖖🖖
İban lütfenİşte adamlık işte ferasetttt görün 🤣🤣🤣
Kankam yapar @fearjr1992Dost sana 500 atayım ben işteyim benim yerime dewsm edermisin 3 adim
Vayyy,,çookk kral hareket,,helall valla,,Dost sana 500 atayım ben işteyim benim yerime dewsm edermisin 3 adim
Bol şanslarDost sana 500 atayım ben işteyim benim yerime dewsm edermisin 3 adim
Vp atıyorum abi var sende paso ne istersin ki dkdkddkİban lütfen
Ne olacak bı sigara parası atsanDost olan çok bende gordumde bana 1500 kalıyor 3 kişiye ödül göndereceğim çok biboara olsada herkese yetisebilsim keske
Hemen atıyorum 😂😂İban lütfen
Canın sağolsun kanksDost olan çok bende gordumde bana 1500 kalıyor 3 kişiye ödül göndereceğim çok biboara olsada herkese yetisebilsim keske
Adama sigara parası kaldı onu da sana mı atsın be cano skskdmdmd 🤣Ne olacak bı sigara parası atsan
La bı sus macı bile takip etmeden alıyonAdama sigara parası kaldı onu da sana mı atsın be cano skskdmdmd 🤣
Bol sans dost keşke kazanalım da tüm foruma atalımAdama sigara parası kaldı onu da sana mı atsın be cano skskdmdmd 🤣
Sadece gülüyorum sana bilip bilmeden konuşuyorsun konudan uzaklaş lütfen..La bı sus macı bile takip etmeden alıyon
Bakalım birazdan yolluyorum ilk adım abim şansımız bol olsun..Bol sans dost keşke kazanalım da tüm foruma atalım
Gönder kankaBakalım birazdan yolluyorum ilk adım abim şansımız bol olsun..
Sağlık olsun dost bana da atmadı vallahiLa 5 adım takip ettik
Beraber sevindik
Sadece bolşans yazana bile ödül atılıyo
Ben bı daha bu forumda rolll takip etmem
Bı gram Adalet yok