Tm kral sensinEee ondan sonraki mesajın nerde iki tane var
Tm kral sensinEee ondan sonraki mesajın nerde iki tane var
Hoşgeldin dostBende yazam mo ajajsjsjdjdj
Vp yazdım da bakmadın 🧐🧐Hoşgeldin dost
Ahmet Cenk masud usta başından beri beraberiz listeyi siz yaparmısmz
Eyvallah dostSende yaz dost
Tebrikler fero reisCümleten teşekkür ederim dostlar kasa benim değil bastada yazdım ama ben kendi payımdan iki üç arkadaşa ulasacagim
dm yanar mı kanksCümleten teşekkür ederim dostlar kasa benim değil bastada yazdım ama ben kendi payımdan iki üç arkadaşa ulasacagim
bi rol açarsın artık 😂Kafana göre tebrikler
Bej zaten etkinlik disiyim. Ama ilk rol ve 2. Rolde ful olanların hakkı yani.Kardes ben listeci değilim
Bu ikinci roll ilk rol yatınca gitti herkes hatta sende yazdin size eyvallah sabaha kadar sürer dedin
Ahmooo sal ben yaparım senin yerine roll sen kazanıyorsun yine batıyorsun skksmdmdmd 🤣🤣dm yanar mı kanks![]()
Knkm herkes gitti amaBej zaten etkinlik disiyim. Ama ilk rol ve 2. Rolde ful olanların hakkı yani.
okey kankam 😂Ahmooo sal ben yaparım senin yerine roll sen kazanıyorsun yine batıyorsun skksmdmdmd 🤣🤣
Bu gün 1100 borç ettik boş götümüze bide tutturup batırdık telefon faturamızı ödemedik kafammmm çok doluokey kankam 😂
Kankam yeni konu açsın ordan illa sana düşer destekçinim 🖖🖖Bizde alırız @Beşiktaş in roll.sozunu 😂😂😎
Kazancın daim olsunÇekim verildi beyler herkesin emeğine sağlık kimse ayrılmasın su muhasebe işlemlerini halledip dewsm edeceğiz
Kanka bende varım listedeCümleten teşekkür ederim dostlar kasa benim değil bastada yazdım ama ben kendi payımdan iki üç arkadaşa ulasacagim
Dost sana 500 atayım ben işteyim benim yerime dewsm edermisin 3 adimBu gün 1100 borç ettik boş götümüze bide tutturup batırdık telefon faturamızı ödemedik kafammmm çok dolu
Denerim abiDost sana 500 atayım ben işteyim benim yerime dewsm edermisin 3 adim
Şansın kazancın bol olsun kral,,seriye devam edersin inşallahÇekim verildi beyler herkesin emeğine sağlık kimse ayrılmasın su muhasebe işlemlerini halledip dewsm edeceğiz