- 12,340
- 4,954
- 113
Sana kankam demişim sen bana küfür ediyorsun.rool yapsamda sana zırnık vermem zaten aw1 tane rol yapmışlığın yok anca konuş aw
Sana kankam demişim sen bana küfür ediyorsun.rool yapsamda sana zırnık vermem zaten aw1 tane rol yapmışlığın yok anca konuş aw
Kardeşim liste beni ilgilendirmezYani ben başından beri takip edoyorm umarım gelir
Allah aşkına yap da bana verme para 😂😂😂Sana kankam demişim sen bana küfür ediyorsun.rool yapsamda sana zırnık vermem zaten aw
Okben senin gibi aldığım parayı cebe atmıyorum. rol açıyorum
Bol şans dedik roll mü bitti yoksa🤣🤣 @BeşiktaşAbim bol şans
Bizde deriniz amaBol şans dedik roll mü bitti yoksa🤣🤣 @Beşiktaş
Hacim ben karışmam listeye herkese bol şans takip eder gecerim fikrimi söylerim. Burda aç insan çokKardeşim liste beni ilgilendirmez
Ama bu 2. Roll ve ilk maçta sadece 2 mesajın var
@masoud26
Sende gir bak öyle konuş 2 mesajı var ilk kupinda
Sürelerle hepp oynuyor bu betco zaten dost1 dk gösteriyo betco d
Ben gönüllerin ortağı olarak abime istediğin gibi çökerim ajjssjjssj🤣🤣Bizde deriniz ama
kankam hgBen gönüllerin ortağı olarak abime istediğin gibi çökerim ajjssjjssj🤣🤣
Bütün maçlar da varım ilk maç sırbıstan sonra ugramda çeyrek sonra Almanya yarısı patladık sonra uganda 3. Çeyrek aldık sonra bu son Uganda ev altKardeşim liste beni ilgilendirmez
Ama bu 2. Roll ve ilk maçta sadece 2 mesajın var
@masoud26
Sende gir bak öyle konuş 2 mesajı var ilk kupinda
Bizi de unutmayınBen gönüllerin ortağı olarak abime istediğin gibi çökerim ajjssjjssj🤣🤣
O zaman niye diyorsun kızıyorum liste yapanaHacim ben karışmam listeye herkese bol şans takip eder gecerim fikrimi söylerim. Burda aç insan çok