- 42,297
- 41,205
- 113
Yeterki ben kazanayim. Ben kazanırsam forumdaki herkes nasiplenir bir şekildeReis ben gırgırındayım sen az çok anlamışsındır benim demek istediğimi. Arkadaşların hakkıdır umarım kazanırsınız hepiniz 🍀
Yeterki ben kazanayim. Ben kazanırsam forumdaki herkes nasiplenir bir şekildeReis ben gırgırındayım sen az çok anlamışsındır benim demek istediğimi. Arkadaşların hakkıdır umarım kazanırsınız hepiniz 🍀
Adamsın sen reis şansın daima bol olsun 🍀Yeterki ben kazanayim. Ben kazanırsam forumdaki herkes nasiplenir bir şekilde
Dost 87/88 gol dakikaları o civarı bekleİtalya şeref gölü at be
Daha 8 dakika var rahat endiselenme sonrasi icin birsey diyemem 😅İtalya şeref gölü at be
Abi bu @İkasbet Destek niye bize hiç yazmıyor anlamdım hep aynı kişilerBen az yokum geliyorum birazdan umarım gollerle gelirim![]()
Esas gol dakikaları geldi dost ya sabretmek lazim 82 87 88 bu ucunden birinde gelir benceLügaenburg illaki olur da Almanya zora giriyor
Valla onu bilmiyorum dost evde yatıyordum arafilar gel illa rol yap diye geldimAbi bu @İkasbet Destek niye bize hiç yazmıyor anlamdım hep aynı kişiler
Dur dost bu istisna olsun pozitif olalim 😅48-53-56-61 bu dakkalarda gol oldu mu maçı kitliyorlar. Uydurma değil araştırın genelde öyle oluyor
Zaten o dakkalarda gol geldi mi son dakkalarda 1 gol daha olup maç bitiyor. Yani maçta 40 dk falan gol olmuyo kitleniyor maç son dklarda 1 gol daha oluyo valla açın bakın istersenizDur dost bu istisna olsun pozitif olalim 😅
Almanya’dan 88 gibi gol gelecek benceBasketten vazgecmeyecektik