http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Beşiktaş Hakkında

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
103,086
58,229
113
Beyler bu işler belli olmaz.oyle tebrik falan yazmayın.gireresun içinde öyle dediler adamlar olay offlara kalcak 🤣

Valenciennes

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
37,550
37,712
113
Ömer erdoğana gereken cevabı verdi sergen hoca.
Öyle böyle bi cevap değil hemde :D o hucum hattından gol yemeyip 7 atmak her babayiğidin hakkı değil
Ben bunları bi galatasaraylı olarak yazıyorum. Hakedene hakettiğini vereceksin tebrik ederim şimdiden

Bjlover

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
845
247
43
Biraz hak etti biraz hakemler derken tiyatro bitti

Stormcan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,656
1,965
113
şike diyen tipler var hala şike yapcak adam 7 tane yemez

BJK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,815
5,719
113
beşiktaş sampiyonnnn

sanameterio

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
3,904
3,193
113
Eze eze vura vura şampiyon Beşiktaş🖤🤍🖤🤍🖤🤍🖤🤍🖤🤍🖤🤍🖤🤍🖤🤍🖤🤍🖤🤍🖤🤍🤍🤍🤍🤍🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🤍🤍🤍🤍🤍🤍🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🖤🖤🖤🖤🤍🤍🤍🤍🖤🖤🖤🖤🖤🤍🖤

son1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
536
270
63
Beşiktaşı tebrik ederim hakediyor gerçekten ama haftaya galatasaray yenerse beşiktaşı stres olur şampiyonluk gidebilir peşin peşin konuşmamak lazım

Stormcan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,656
1,965
113
valla bu saatten sonra hesaplama işleride yalan galatasaraylıyım ama bu saatten sonra şampiyonluk belli

Guerra06

POKERFACE
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
13,418
8,912
113
Bir Galatasaraylı olarak Beşiktaş camiasını gönülden kutluyorum.Tamamen hakederek alınan zafer.Şampiyonluğu sonuna kadar bu sene Beşiktaş haketti.Oynadığı futbol ligin en zevkli futbolu idi.Beşiktaşlı dostlarıda tebrik ediyorum

Semihegir

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
328
152
43
Adana demirde şampiyon superligte artık çok çok birşey olmazsa yendiği zaman hem kasası para dolacak hemde 26 yılın hasreti bitecek bugün öldüm öldüm dirildim hersene kaybediyor son ana gelip ikinci yarı gol geç kalsa gene elden gidecekti play-off oynar orda gene cikamazdi haftaya superligte çıkar artık inşallah 😊😊😊😊
inşallah giresunla beraber 1.ligde adana

BJK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,815
5,719
113
biz samsunu bekliyoz inşaallah cikar lige

Berat2010

Bjk...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
9,176
5,461
113
Twiter trand topic fb ve gs li taraftarlar resmileşmemiş olsada şuan bjk şampiyonluğunu tebrik ediyor
Çok güzel hareketler gerçekten 👏👏👏Screenshot_20210501_235337.jpg