- 31,273
- 11,458
- 113
Yok ben alamadım dost özel oranı , alanlar için sevinicem ama , şahsım adına üzülucemİnş dost güzel başladı gedson noktayı koysun bitsin maç 1 e 500 veriyo maç sonu bakalım 1 tl kazanıcan mı yoksa 500 kaybedicen mi görcez 🙂
Yok ben alamadım dost özel oranı , alanlar için sevinicem ama , şahsım adına üzülucemİnş dost güzel başladı gedson noktayı koysun bitsin maç 1 e 500 veriyo maç sonu bakalım 1 tl kazanıcan mı yoksa 500 kaybedicen mi görcez 🙂
Holi daha parayı ödemedi reis bekliyorum@Mafiaso dost blackjackten intikam mı geliyor yoksa 😂
Yine mi yapacan kardoHoli daha parayı ödemedi reis bekliyorum
Bol şanslar reis şansın daim olsun bakalım inanıyorum 100k olucak o paraHoli daha parayı ödemedi reis bekliyorum
TEBRİKLER dost 👏👏👏🥉Holi daha parayı ödemedi reis bekliyorum
Sıkıntlı maçAkşam Beşiktaş maçı ne olur dostlar görüşlerinizi alayım 40k Beşiktaş yenere kaldı
göreceğiz maç sonu göztepe handikap yapar bizden iyisi bizden birisiŞu 2🔥🔥🔥
Kanka tamam bende cimbomluyum ama Beşiktaş yenecekgöreceğiz maç sonu göztepe handikap yapar bizden iyisi bizden birisi
YediBEŞİKTAŞ'IM AT ARTIK 😡
Hak etti😡🥹
aynen kanka biz boş konuşan adamlar değiliz bir bildiğimiz var en kötü 3-3 olur veya göztepe alır besiktas kim göztepe kimKanka tamam bende cimbomluyum ama Beşiktaş yenecek