- 11,505
- 10,019
- 113
haydi başlayında seriden attırak
Yiyemeyeceksin bugün çiğköfteyi anlaşıldıyemeksepeti başka yerden sipariş ettim oda kapanmıştır dedi oda geri ödemeye aldı şansımı s.
bende izmirdeyim burdada açıkta gittim tekele çiziviç çizi kahve felan aldım yemek yemedimburda gece 5e kadar açık cogu cıgkofteci
Bana yazssaydin gonderirdik dost halı hazırda döner İskender etliekmek ve fırın kebabı mevcutyemeksepeti başka yerden sipariş ettim oda kapanmıştır dedi oda geri ödemeye aldı şansımı s.
İzmir'de çiğköfte açık değilse bu saatte ölekmi deseydinbende izmirdeyim burdada açıkta gittim tekele çiziviç çizi kahve felan aldım yemek yemedim![]()
birdahaki sefere artıkBana yazssaydin gonderirdik dost halı hazırda döner İskender etliekmek ve fırın kebabı mevcut![]()
Bende diyorum bu saatte kim yemek yer biz icindeyiz diye kimse acikmiyor sanıyoruzBana yazssaydin gonderirdik dost halı hazırda döner İskender etliekmek ve fırın kebabı mevcut![]()
Bol sanssSponsor @fearjr1992 ye teşekkürler hedef 3 adım
ilkini komageneden söyledim hep ordan söylüyordum indirimle felan 2 mega 150ye denk geliyor yoğunluktan iptal ettiler sonra çiğköftecim mi ne vardı ordan söyledim kapandığı için iptal olmuştur dediİzmir'de çiğköfte açık değilse bu saatte ölekmi deseydin
Sıcak mercimek varmı agaaaBende diyorum bu saatte kim yemek yer biz icindeyiz diye kimse acikmiyor sanıyoruz![]()
Konum atayım,,Kadın budu olsunBana yazssaydin gonderirdik dost halı hazırda döner İskender etliekmek ve fırın kebabı mevcut![]()
Yoğunluk da götünü yiyim ayağı paketci yokturilkini komageneden söyledim hep ordan söylüyordum indirimle felan 2 mega 150ye denk geliyor yoğunluktan iptal ettiler sonra çiğköftecim mi ne vardı ordan söyledim kapandığı için iptal olmuştur dedi![]()
Domates ve bamya çorbaları var şuan dostSıcak mercimek varmı agaaa
Sağlık olsun başka zamaan o halde 😂Domates ve bamya çorbaları var şuan dost