- 10,818
- 4,973
- 113
Oo yanar bol şanslar dostSponsor @fearjr1992 ye teşekkürler hedef 3 adım
Oo yanar bol şanslar dostSponsor @fearjr1992 ye teşekkürler hedef 3 adım
La getir şunu da iki Chivas alalımgetirsem mi adımı ne yapsam @Beşiktaş
Şuan Orkid molasindalarNeyse bir daha başlayalım bu olmadı bol sans
bol şansNeyse bir daha başlayalım bu olmadı bol sans
Geliyor dost ben geldimLa getir şunu da iki Chivas alalım![]()
Teşekkür ederimbol şans
Oldurtecek beniKarılar sana emanet dayı![]()
Hoşgeldin haydi bakalım op yala yap birşeyler kadınları aşka inandir ')Geliyor dost ben geldim
Onları mutluluktan ucururuz atarlar basketleri 😂🥃🥃🥃Hoşgeldin haydi bakalım op yala yap birşeyler kadınları aşka inandir ')
Altı üstü 17 basket ilk set gibi bir şey lazımgetirelim bakalım 34 sayıcıkmış zaten
cok degısıyor reis beni bi gun beklettirler biara bazende 30 dkulan çiğ köfte sipariş ettim yoğunluktan dolayı iptal ettiler siparişi bu ne zaman geri yansır bilen var mı ? ziraat bankası
Bazen anında yansıyor trendyoldaulan çiğ köfte sipariş ettim yoğunluktan dolayı iptal ettiler siparişi bu ne zaman geri yansır bilen var mı ? ziraat bankası
40a çıkacaklar bu çeyrek bi kahve yapam başlar zaten o zamanacok degısıyor reis beni bi gun beklettirler biara bazende 30 dk
yemeksepeti başka yerden sipariş ettim oda kapanmıştır dedi oda geri ödemeye aldı şansımı s.Bazen anında yansıyor trendyolda
burda gece 5e kadar açık cogu cıgkofteciyemeksepeti başka yerden sipariş ettim oda kapanmıştır dedi oda geri ödemeye aldı şansımı s.