Hadi çok bekledik yatmadık bak gelecen diye çeto bekle dedi mutlu sonlu msaja gittiYok enişte de sorun yok herkes yer içer hesabı biz öderiz![]()
Hadi çok bekledik yatmadık bak gelecen diye çeto bekle dedi mutlu sonlu msaja gittiYok enişte de sorun yok herkes yer içer hesabı biz öderiz![]()
Seni bekledik dost 🤣Maşallah forumun aktifligine bak kimse kalmamıştır dedim ama bayagi herkes mesaiye dewam
Onun üzerine bir uyku da iyi gider 😂Olur abim ne demek hamam şart tüm foruma![]()
Buradayız bol şansBurada olan arkadaşlarla başlayalım
DddHayırlı olsun cenabetken kazamıyosan sıkıntı yok
İsin garibi cenabetken kazandık sonra hamama gittikHayırlı olsun cenabetken kazamıyosan sıkıntı yok
O zaman sıkıntı büyük 🤣İsin garibi cenabetken kazandık sonra hamama gittik![]()
Sıkı tüİsin garibi cenabetken kazandık sonra hamama gittik![]()
Tebrikler dost yeni goruyorum konuyu hersey yasanmis bitmis bile 😀Arkadaşlar öncelikle herkese çok teşekkür ederim tebrik ve temenni mesajlarınız için.. bir çok kişi konuya hakim zaten ancak açıklamakta fayda var geçen bir haftalık süreçte 45 k kaybım vardı.. dün gece dede sağolsun 55 k Lik bir bayram sevinci yaşattı yani verdigimizi geri almış olduk bunun yanında gece yine 5 k dağıttık gönül isterki bütün forum uyelerinin sikintisni çözelim lakin forum ailemiz geniş güzel yürekli insanlarla dolu 5 k değerinde bir bütçe ayarladım. İftardan sonra rol eşliğinde dağıtımı yaparız
Sen güzel bir roll yaparsın dost benim sana guvenım sonsuzO zaman sıkıntı büyük 🤣
O zaman tekrar sex başlasın dostİsin garibi cenabetken kazandık sonra hamama gittik![]()
H.g iyi yapmışsın ahmetcigimSeni bekledik dost 🤣
Ddddİsin garibi cenabetken kazandık sonra hamama gittik![]()
Senden başlayalım dost bu arada mesajını okudum umarım faydamız dokunur sana payfix yazO zaman sıkıntı büyük 🤣
Ya hepten kazanacaan yada kazanacan kötüyü düşünmek yokİsin garibi cenabetken kazandık sonra hamama gittik![]()
Bı gün daha sabretO zaman tekrar sex başlasın dost
Yeni başlıyoruz dostTebrikler dost yeni goruyorum konuyu hersey yasanmis bitmis bile 😀
O senın parayı 100k yapar kaybeder dost o büyük kumarbazSenden başlayalım dost bu arada mesajını okudum umarım faydamız dokunur sana payfix yaz