- 35,730
- 13,158
- 113
Bol şans dostEkli dosyayı görüntüle 513640
Bol şans beyler
Bol şans dostEkli dosyayı görüntüle 513640
Bol şans beyler
Öğrenecekler öğreneceklerBen işin ve bu forum yogunlugunun arasında 10 ftn yi 199 ftn yaptım bizim rolculer 500 u 1 k yapamıyor forum bitmiş![]()
Milllet işi zora ssokuyor altı üstü iki tane 1.20 1.30 oran bulup konuyu kapatacaksinBen işin ve bu forum yogunlugunun arasında 10 ftn yi 199 ftn yaptım bizim rolculer 500 u 1 k yapamıyor forum bitmiş![]()
Beni anlatıyon 😅Milllet işi zora ssokuyor altı üstü iki tane 1.20 1.30 oran bulup konuyu kapatacaksin![]()
İyi bayramlar dostiyi bayramlarınız olsun dostlar bol şanslar
1k olacak birazdanBen işin ve bu forum yogunlugunun arasında 10 ftn yi 199 ftn yaptım bizim rolculer 500 u 1 k yapamıyor forum bitmiş![]()
Eyvallah dostBol şans dost
Yenur omega 5Ben işin ve bu forum yogunlugunun arasında 10 ftn yi 199 ftn yaptım bizim rolculer 500 u 1 k yapamıyor forum bitmiş![]()
@Cips dostada sozbvermistikBeyler
@keskin4455
@mehmetinho
@GedsonFernandes
@arkanabakma
@Husobey31
Son olarak bu dostlarlada yapar konuyu kapatırız kar zarar dueumuna görede destekleyen rol yapmayan arkadaşlara dağıtım yaparız
Gel iftara birakma beni sıkıldım ya yapiyim da ciksin aradanBeyler
@keskin4455
@mehmetinho
@GedsonFernandes
@arkanabakma
@Husobey31
Son olarak bu dostlarlada yapar konuyu kapatırız kar zarar dueumuna görede destekleyen rol yapmayan arkadaşlara dağıtım yaparız
Boynumuz bükük mü kalsın fedo yarına cash lazım bayram 🤣Beyler
@keskin4455
@mehmetinho
@GedsonFernandes
@arkanabakma
@Husobey31
Helal olsun dostumBeyler
@keskin4455
@mehmetinho
@GedsonFernandes
@arkanabakma
@Husobey31
gene yokuz olmadı buBeyler
@keskin4455
@mehmetinho
@GedsonFernandes
@arkanabakma
@Husobey31
teşekkür ettik beklemedeyizBeyler
@keskin4455
@mehmetinho
@GedsonFernandes
@arkanabakma
@Husobey31