http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Beşiktaş Eyüpspor

Leoisa18

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,560
3,587
113
Bir Galatasarayli olarak iki takimada helal olsun uzun zamandır süper ligde bu kadar keyifli bir maç izlememiştim son anda rafa Silva Beşiktaşa hayat verdi resmen Beşiktaşlilara abartıyorlar diyordum ama gerçekten bambaşka bir seviye rafa helal olsun iki takimada.

dennozim

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,863
1,508
113
Bir Galatasarayli olarak iki takimada helal olsun uzun zamandır süper ligde bu kadar keyifli bir maç izlememiştim son anda rafa Silva Beşiktaşa hayat verdi resmen Beşiktaşlilara abartıyorlar diyordum ama gerçekten bambaşka bir seviye rafa helal olsun iki takimada.
Ablacım Rafa Silva diyorum

aminisego

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,779
2,037
113
En çokta bana hayat verdi😅😅😂

talisca53

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,692
4,511
113
kardeş gerçekten süper lig tarihinin en güzel maçlarından biri oldu Beşiktaş çok daha güzel yerlere gelecek daha ligin başı eyupsporada helal olsun mükemmel top oynadı

TesbihciBilo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
206
96
28
Beşiktaşin hocasına kötü diyorlar ama inanılmaz kondisyon yüklemiş takıma ilk 45 dakika da akıllı toplarla 3 olacak maç son dakikaya kadar 1-1 oldu bence Galatasaray şampiyon olur

Leoisa18

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,560
3,587
113
kardeş gerçekten süper lig tarihinin en güzel maçlarından biri oldu Beşiktaş çok daha güzel yerlere gelecek daha ligin başı eyupsporada helal olsun mükemmel top oynadı
Gerçekten bitmesin dedim maç ya vallahi o kadar keyifiydi futbola tekrar aşık oldum resmen

flacssoNN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,042
1,403
113
Abi gerçekten inanılmaz eğlenceli maçtı ya taraflı tarafsız var ya herkes bu maça bayılırdı

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
28,163
27,386
113
Zaten bi rafamiz var gerisi tras