Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Beşiktaş Emest Muci

tadic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,355
3,442
113
Fenerbahceliyim ama arkadaşlar Beşiktaş muci yi vermekle yanlış yaptı Orkun dani iyi is yapar muci keşke fenerbahce zubkov ile muci yi alsa zubkov muci efsane isterim fenerbahcede bide oulai gelse fenerbahce ye bu 3 kisiyi beğeniyorum

tadic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,355
3,442
113
Zubkov muci oulai Beşiktaşı dagıttı

umut588

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
407
196
43
BJK adamı verdiğine 1000 pişman 😁

Ares1281

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,017
337
83
Beşiktaş ta durum iyi değil

JackReacher

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,698
1,350
113
Fenerbahceliyim ama arkadaşlar Beşiktaş muci yi vermekle yanlış yaptı Orkun dani iyi is yapar muci keşke fenerbahce zubkov ile muci yi alsa zubkov muci efsane isterim fenerbahcede bide oulai gelse fenerbahce ye bu 3 kisiyi beğeniyorum
Muci beşiktaşta böyle oynamıyordu.
Çünkü bjk hocalarının oyunu Muçi'ye uymuyotfu.
Fatih Tekke oynatmayı biliuor .

bayharborbutcher

i really hate that name
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,604
1,295
113
Orkun dün harika oynadı muci iyi bir oyuncu ama orkun elit bir oyuncu ikisi kıyaslanamaz asla. Üstelik Beşiktaşın kadro tercihinin yanlış olduğunu kesinlikle düşünmüyorum hakem temizinden operasyonu çekmeseydi kim bilir nereye götürecekti bjk maçı. Bir Galatasaraylı olarak benim görüşlerim bunlar.

totem344

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,297
1,891
113
Beşiktaş iki derbide kırmızı görmese maçı alacak hayır ciddi bir pozisyonun değil neden yersin kırmızıyı ne gerek. Var o hareketlere

bayharborbutcher

i really hate that name
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,604
1,295
113
Üstelik muciye gol hediye eden o arkadaşa da ek parantez açmak lazım bu beşiktaş anadoludan bu yaşta böyle bir topçuyu nasıl getirmiş hiçbir tehdit yokken auta çıkacak topu rakibe asist yapıyor kamil

bayharborbutcher

i really hate that name
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,604
1,295
113
Beşiktaş iki derbide kırmızı görmese maçı alacak hayır ciddi bir pozisyonun değil neden yersin kırmızıyı ne gerek. Var o hareketlere
Toure kesinlikle kırmızı değildi fb maçındaki netti ona bir şey diyemem hakem dün gece fena operasyon çekti size

Ahmet1903

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,105
301
83
bazı çiçekler bazı topraklarda yeşermez

muçi de bizde olmuyor maalesef