- 16,794
- 11,969
- 113
Valla 1000 lira aldm yoksa herkese verrm ben cimri bı adam değilim kankaKanka mi tanırim gider 2.87 ye başar yatar merak etme
Valla 1000 lira aldm yoksa herkese verrm ben cimri bı adam değilim kankaKanka mi tanırim gider 2.87 ye başar yatar merak etme
Meto bunu demen üzdü kanka 🙂↕Eyw takılın sız aranızda bır muro bır sen sonra erhan
Hnai biz aciyordukMuro sen roll ac kazanirsan isaya paslaym kardo
Bolsans kardssımMeto bunu demen üzdü kanka 🙂↕
Sende sabah muroya vermedin mi dostEyw takılın sız aranızda bır muro bır sen sonra erhan
Hepimize canoBolsans kardssım
Neyse 1000 bin ardına bir sifir koy gel bekliyoruzHepimize cano
Gecende bana roll bakıyedı geldı acmıcam sana vermelerını soledım ula ınsan bıkere derkı metın bole yaptın sende ac kardesım hep kendı aranızda donuyorsunuz masaşlahınız varHepimize cano
Biliyorum da bunu vefa bilmeyen adama solemen sanki daha doğru olur he cano bida diyorum şunu bana demen beni üzdü 🙂↕Gecende bana roll bakıyedı geldı acmıcam sana vermelerını soledım ula ınsan bıkere derkı metın bole yaptın sende ac kardesım hep kendı aranızda donuyorsunuz masaşlahınız var
Uzulme kardesım sokayım paraya konu baskaBiliyorum da bunu vefa bilmeyen adama solemen sanki daha doğru olur he cano bida diyorum şunu bana demen beni üzdü 🙂↕
Aklımdasın seviyorum seni keşke 1 değil daha fazla kazanayım herkese yardımcı olsaydmUzulme kardesım sokayım paraya konu baska
Aslan kardesim kesene bereketAklımdasın seviyorum seni keşke 1 değil daha fazla kazanayım herkese vereydm
Teşekkürler dost çok kibarsinAklımdasın seviyorum seni keşke 1 değil daha fazla kazanayım herkese vereydm
Bırak lan zınpara yapmayıAslan kardesim kesene bereket
Yap ibnelik yap anca 😂Teşekkürler dost çok kibarsin
Oguzhan kardesimle aramda zimpara olmaz 1 at derim atar 2 ister atarim anında herzmqan böyle olmuştur sağolsunBırak lan zınpara yapmayı
Estağfurullah dost ne dedim kiYap ibnelik yap anca 😂
Dogru yalan konusOguzhan kardesimle aramda zimpara olmaz 1 at derim atar 2 ister atarim anında herzmqan böyle olmuştur sağolsun
Duzelltim yorumu devrik cümle olmuş 😂Estağfurullah dost ne dedim ki