- 28,369
- 27,693
- 113
@aminisego sesin çıkmıyor ne oldu son durum nedir
Vay be yine aynı zamanda@aminisego sesin çıkmıyor ne oldu son durum nedir
Dostumuz ne durumda diye soralım dedik baksana kimseler umursamıyor puahaVay be yine aynı zamanda![]()
Geçmiş olsun kardo göze gelmişsin 🧿🧿Nazara geldik bi kaç kişinin gözü kaldı dağıttık onlara vermedik diye galiba sağlam beddua aldık dünden beri tek gol tek maç kayıp yaşıyoruz zarar büyük sonra yine gelirim
Gıdık aldıkların selam bıle vermez dusunce anlarsın 😀Nazara geldik bi kaç kişinin gözü kaldı dağıttık onlara vermedik diye galiba sağlam beddua aldık dünden beri tek gol tek maç kayıp yaşıyoruz zarar büyük sonra yine gelirim
Toparla gel dost yaparsın senNazara geldik bi kaç kişinin gözü kaldı dağıttık onlara vermedik diye galiba sağlam beddua aldık dünden beri tek gol tek maç kayıp yaşıyoruz zarar büyük sonra yine gelirim
Gelince senin gıdını alacam hep senin yüzünden🤪😅Gıdık aldıkların selam bıle vermez dusunce anlarsın 😀
Bız dusenın yanındayız paralı adam sevmıyorum 😀Gelince senin gıdını alacam hep senin yüzünden🤪😅
Kafa atarsa sayılırdıNesineden maç baslamadan Abraham gol atar dedim penaltidan atti sayılıyormu sormak istedim
En temiz en şeffaf benim sadece bana odul ver kanka puabaGelince senin gıdını alacam hep senin yüzünden🤪😅
Dostu dusmanı tanı suan roll actırdıkların 1 k atması lazım zor zamanında sanaGelince senin gıdını alacam hep senin yüzünden🤪😅
Olsa ben atardimDostu dusmanı tanı suan roll actırdıkların 1 k atması lazım zor zamanında sana
Olsa ben 100 k atardımOlsa ben atardim
Bizi görmezden geldi bir yanim iban at 1 k atim diyor ama diğer yanım gerek yok diyor snairim bu yanımı dinliycemDostu dusmanı tanı suan roll actırdıkların 1 k atması lazım zor zamanında sana
Neyse meto atesle 500🤣🤣Bizi görmezden geldi bir yanim iban at 1 k atim diyor ama diğer yanım gerek yok diyor snairim bu yanımı dinliycem