- 23,970
- 10,607
- 113
Geçen gün form doldurmuştuk o bonus olabilir
Nedir bu
Nedir bu
VayyŞu bildirime bitiyorum🤣🤣
Ekli dosyayı görüntüle 828887
Aç 🐺 lar açsın ben müsait değilim@Golcümetin @murobaşkan 13.30 a kadar dm ışıklarını yakarsanız rol açalım yoksa aç kurtlar bekliyor
🧐🤣🤪
KankammŞu bildirime bitiyorum🤣🤣
Nerdesin sen geç kaldın müsait olamıyorsun galiba bide senin için parayı bulmuş tatile gitmiş dediler🤣🤣 varmı öyle bişeyGeçen gün form doldurmuştuk o bonus olabilir
Olmaz adamlar belki duştadır belki lavaboda dört belki telefonları kapalı🤪
Seni yazdım müsait olunca artık kısmetAç 🐺 lar açsın ben müsait değilim
En sevdiğim ondan bizede yapbi nasıl oluyor bakalım özlemişizŞu bildirime bitiyorum🤣🤣
Yok be parayı bulamadıkNerdesin sen geç kaldın müsait olamıyorsun galiba bide senin için parayı bulmuş tatile gitmiş dediler🤣🤣 varmı öyle bişey
Laannn hani tatile gidiyordun dün vedalasmadin mi bizimleUyuyordum
Bizimi kandırdın la tatile gidiyorum yokum demedin miYok be parayı bulamadık
Tatilden mesaj yazamazmiyimLaannn hani tatile gidiyordun dün vedalasmadin mi bizimle![]()
Gelelim bakalım 😄😄
@Erhan2121 destur var mıdır
Sitelerde. Paea cekmeye garantiyi kullaniyorsan maks. 3 aya bankadan arayip subeye cagirip hesabı kalici olarak kapatiyorlar garanti bankasi boyleŞu bildirime bitiyorum🤣🤣
Mesaj yazarsın dost kumarci adam uyurken bile bir gözü açıktırTatilden mesaj yazamazmiyimForum a giremem diye düşünmüştüm arada yazıyorum
![]()
Onu sonraya sakladım bülten çoğalsım bahanesi olmasın🤣🤣@Erhan2121 destur var mıdır
🤣🤣