- 36,874
- 27,916
- 113
Aynen kanka suarez gıderken 4 tane 1905 lıyı tokatladı gıttı puahaha1905 bjk li adam yutmaz onu puahha
Aynen kanka suarez gıderken 4 tane 1905 lıyı tokatladı gıttı puahaha1905 bjk li adam yutmaz onu puahha
Ulan 100 bin adam var bu forumda sen mi bu lafları üstüne aldin puahahBen kaçtım o zaman kib
Konu adamlıga geldı ıyı geceler 😀😀Ulan 100 bin adam var bu forumda sen mi bu lafları üstüne aldin puahah
1905 bende tokatlarım puhahaAynen kanka suarez gıderken 4 tane 1905 lıyı tokatladı gıttı puahaha
100 bin kisiKonu adamlıga geldı ıyı geceler 😀😀
10 bını ferdı zaten100 bin kisi
Puahah vallahi aynen10 bını ferdı zaten
Siz bu paraları nerden buluyorsunuz anlamış değilim aminisego olmasa ben ac kalirimDur ben bi Betcool alayım da paranın cıncıııığına ittireyim
O dost bana 1 kere beğeni atmadı roll açtırmadı canı sağolsun tanımıyor zaaar sıkıntı yok ben birSiz bu paraları nerden buluyorsunuz anlamış değilim aminisego olmasa ben ac kalirim
Yoksun ki konuda fazla ondan dir tanımıyor bak bugün keskny bugün konuya dahil oldu adam ona da attiO dost bana 1 kere beğeni atmadı roll açtırmadı canı sağolsun tanımıyor zaaar sıkıntı yok ben bir
Şekilde yolumu bulurum
Heee bu arkadas ban yıyıp gıdenlerden bırı heralde ısmı ıfsa olur dıye cekınıyo 😀O dost bana 1 kere beğeni atmadı roll açtırmadı canı sağolsun tanımıyor zaaar sıkıntı yok ben bir
Şekilde yolumu bulurum
Ben ara ara hep geldim konularına da girdim ettim 2 kere zarf attım bir roll de biz deneyelim diye umursamadı keyfi bilir kanka kimseye zorla bir şey yaptırmıcaz ya ama helal olsun kaç gündür size devamlı roll açtırıyor şans veriyor kısmet,.Yoksun ki konuda fazla ondan dir tanımıyor bak bugün keskny bugün konuya dahil oldu adam ona da atti
Ben anca biHeee bu arkadas ban yıyıp gıdenlerden bırı heralde ısmı ıfsa olur dıye cekınıyo 😀
Valla veriyor dun aynısını bende yaşadım ama 3 4 defa bu konuda msj yazdım ona hiç oralı olmadı gecesi kendi yazdı bazen bazi şeyler gözden kacabiliyorBen ara ara hep geldim konularına da girdim ettim 2 kere zarf attım bir roll de biz deneyelim diye umursamadı keyfi bilir kanka kimseye zorla bir şey yaptırmıcaz ya ama helal olsun kaç gündür size devamlı roll açtırıyor şans veriyor kısmet,.
Sene basından berı iş bulamsdım samsuna geldım fındıga hayat zor gıdıyor erhan gıbı klıma altında oturana roll actırıyolarBen anca bi
Velet çıkar ana bacı söverim 3 gün ban yerim 1 gün sonra özelden banı açtırırım öyle eskisi yok sjjdjdmc
Ulan sankı alı koc sabancıdan bahsedıyorsun cokta onemlı degıl erhanım aç kalmadık 😀Valla veriyor dun aynısını bende yaşadım ama 3 4 defa bu konuda msj yazdım ona hiç oralı olmadı gecesi kendi yazdı bazen bazi şeyler gözden kacabiliyor
Bende 2-3 hafta oldu işte işe gireliSene basından berı iş bulamsdım samsuna geldım fındıga hayat zor gıdıyor erhan gıbı klıma altında oturana roll actırıyolar
Iyı la hayırlı olsun ınsan kendını gwreksız hıssedıyor bos gezınce psıkolojı gıdıyorBende 2-3 hafta oldu işte işe gireli