- 42,895
- 41,907
- 113
YakalimDmleri yakın beyler
YakalimDmleri yakın beyler
Kaybettik bile sayı atamadı andavallarHerkes değil seçilmiş kişiler @Erhan2121 @wasil
Sanada olmazsa bi kıyak yaparız şimdi bi yere bişeyler atacam kasa 2 katı olursa senin için çekip gelirim bulurum seni🤣Yakalim
Kaybettik bile sayı atamadı andavallar
Aranan kan bulunduBende geldim
Ya ben 😄😄😄Sanada olmazsa bi kıyak yaparız şimdi bi yere bişeyler atacam kasa 2 katı olursa senin için çekip gelirim bulurum seni🤣
Sen kazandım ben kaybettimKim kaybetti
Wasl yapamıyor bu işi bıraksınSen kazandım ben kaybettim
AdammmSanada olmazsa bi kıyak yaparız şimdi bi yere bişeyler atacam kasa 2 katı olursa senin için çekip gelirim bulurum seni🤣
Ulan kasayı iki katı yapalım dedik 4 katı yaptık nasıl oldu bende anlamadım🤣Adammm
Aha bende sıra 😄😄😄Ulan kasayı iki katı yapalım dedik 4 katı yaptık nasıl oldu bende anlamadım🤣
Sana var daha 40 ekmek Yemen lazım,🤩😛🤪Aha bende sıra 😄😄😄
OhoooSana var daha 40 ekmek Yemen lazım,🤩😛🤪
Bana söz verdin ya dost ondan oldu bunlar paylaştıkça çoğalırUlan kasayı iki katı yapalım dedik 4 katı yaptık nasıl oldu bende anlamadım🤣
Geldim dost cansın
Lan dede oynuyorum ın çık ın çik feleğim şaştı binbaktım bakiye sıfır çıktım çıkınca girmem sandılar 🤣Bana söz verdin ya dost ondan oldu bunlar paylaştıkça çoğalır
On katı yaparsın dost umarım gönlü güzel adamsın Beşiktaşlı sinUlan kasayı iki katı yapalım dedik 4 katı yaptık nasıl oldu bende anlamadım🤣