- 38,512
- 37,369
- 113
Metin sponsor Metin gel buraya dostGeçen Yaptık Yaptık takmadın bizi
Metin sponsor Metin gel buraya dostGeçen Yaptık Yaptık takmadın bizi
Nerde bu millet dost herkes mi parayi bulmusKumar krizimiz tuttu iki kupon yapalım dedik ama bil bakalım.ne eksik![]()
Kanka dm attm bakarmisibKumar krizimiz tuttu iki kupon yapalım dedik ama bil bakalım.ne eksik![]()
Dm atsana kankaNerde bu millet dost herkes mi parayi bulmus
Ins roldur yoksa kellen gider ona göre puahhaKanka dm attm bakarmisib
1k atta 1500 çekelimMetin sponsor Metin gel buraya dost
Metin 15 k çekti ortalıkta yokNerde bu millet dost herkes mi parayi bulmus
Ne zaman oldu buMetin 15 k çekti ortalıkta yokaminisegoda testi çekti vermem artık dedi
O zaman demo oyunda biraz kriz atlat dost 😂Metin 15 k çekti ortalıkta yokaminisegoda testi çekti vermem artık dedi
Sen bin at 10000 bin cekelim dost 1500 nedir1k atta 1500 çekelim
Bonus ya prenses 100 e max verdi 15k çöpe gittiSen bin at 10000 bin cekelim dost 1500 nedir
1000 yi siteye bile atma iki kere duvara vursan bile 1500 olur1k atta 1500 çekelim
Biliyorum dost olaydan haberdarimBonus ya prenses 100 e max verdi 15k çöpe gitti
3k falan bıraktım onuda Çevirip kaybedeyim o zaman1000 yi siteye bile atma iki kere duvara vursan bile 1500 olurhep havale ücreti de cebinde kalır
![]()
E yani dost bin TL 1500 yapmak nedir ya en azından olası ihtimalde kazayla 2 yapsanda çekersin Gönül rahatlığı ile bilmediğin site3k falan bıraktım onuda Çevirip kaybedeyim o zaman
1k bize ver Metin başlatma şimdi3k falan bıraktım onuda Çevirip kaybedeyim o zaman
E yani dost bin TL 1500 yapmak nedir ya en azından olası ihtimalde kazayla 2 yapsanda çekersin Gönül rahatlığı ile bilmediğin site
[/QUOTE hayırlısı bakalım
Olsa yatırım yapar 1500 ü cekerdik1k bize ver Metin başlatma şimdi