Eyvallah dostum senindeSelâm dost günün güzel geçsin
Eyvallah dostum senindeSelâm dost günün güzel geçsin
Zaten pusudayim kanka bugün şeytanın bacağını kıracam yeter puahahO zaman gitsin![]()
Ben varkende sana geçiyor dostSen olmayınca otomatikmen hakkin bana geçiyor dost puahba
Niye la Erhan benden iyimi rol yapıyorO zaman gitsin![]()
Ben veya sen ne fark eder dost kazanc olursa para hepimize gecer de kazanc yok maalesef puababBen varkende sana geçiyor dost![]()
En iyi rolü ben yaparım başrolde hep ben varımNiye la Erhan benden iyimi rol yapıyor![]()
Hoşbulduk Sağolasın sorduğun için dost, şükür bugünümüze seni sormalı, bu arada yeni konun hayırlı olsunHoşgeldin dost nasılsın
Bende onu diyorum işte hepimiz mutemadiyyen kaybediyoruzBen veya sen ne fark eder dost kazanc olursa para hepimize gecer de kazanc yok maalesef puabab
Var bi ugursuzluk ustumuzde bir defa kazansak eminim devamı gelecek teBende onu diyorum işte hepimiz mutemadiyyen kaybediyoruz![]()
Ne zaman kazanırız sence bir tahminin varmıVar bi ugursuzluk ustumuzde bir defa kazansak eminim devamı gelecek te
Uykudadır hâlâ@aminisego ee haydi işe ihtiyaç molası ver hanım gelmeden yapalım şu Rolling i![]()
Daha bir maci tahmin edemiyoruz ben nerden bilim ne zaman kazanacağımızi ama hislerim beni yanıltmaz çok yakında kazanırız gibi puhhaaNe zaman kazanırız sence bir tahminin varmı
He heDaha bir maci tahmin edemiyoruz ben nerden bilim ne zaman kazanacağımızi ama hislerim beni yanıltmaz çok yakında kazanırız gibi puhhaa
Çalışıyor kankaUykudadır hâlâ
HeÇalışıyor kanka
Öğle molası geçti artık akşama gelirÇalışıyor kanka
Sabah buradaydı gece uyumadi mıUykudadır hâlâ
Belli olmaz ama gelir de ne zaman gelir bilinmezÖğle molası geçti artık akşama gelir
Gelsin de bizde faydalaalim hiç denk gelmedi bizeBelli olmaz ama gelir de ne zaman gelir bilinmez