- 36,455
- 27,556
- 113
Kanka yanılıyorsunUlan çıldırıyorsun sana roll açtırmıyor diyee zuhahahhahahha
Kanka yanılıyorsunUlan çıldırıyorsun sana roll açtırmıyor diyee zuhahahhahahha
Rinabet 200 spin eklemiş 500 yap çek 500 yaptık sms gelmiyor awRol takip ediyoruz millet saniye yazıyor yine eli boş kalıyoruz arkadas bide tipik burnu havada rol sahipleri var gelde isin içinden çık
Olunca yaparız rahat ol haci@Erhan2121 @murobaşkan hadı adam zararda sımdı destek sırası sızde 😀
O zaman özür dilerimKanka yanılıyorsun
Bi kerede gelince yazın be arkadaş hep gelmeyince yazıyorsunuz puhhaaRinabet 200 spin eklemiş 500 yap çek 500 yaptık sms gelmiyor aw
Gerek yok ozure gardasO zaman özür dilerim![]()
Laa çekimde sms gelmesi gerekiyor sms gelmiyor canlı destek elimde Elon Musk resmi ile selfi istiyorBi kerede gelince yazın be arkadaş hep gelmeyince yazıyorsunuz puhhaa
Tamam affettimGerek yok ozure gardas
Canliya benden slm sole o anlar cek parayi hemenLaa çekimde sms gelmesi gerekiyor sms gelmiyor canlı destek elimde Elon Musk resmi ile selfi istiyor
Hemen söylüyorumCanliya benden slm sole o anlar cek parayi hemen
Hemen ilet hemenHemen söylüyorum
Wasıl bıkere 7 k koydu looser konuusnsa takılırken 3 gun foruma gelmedı puahahHemen ilet hemen
Suan cekim 500 turk lirası ama puhhaaWasıl bıkere 7 k koydu looser konuusnsa takılırken 3 gun foruma gelmedı puahah
Bi arkadas cekilis konusu acmis bi baksana kuponu gelmismiWasıl bıkere 7 k koydu looser konuusnsa takılırken 3 gun foruma gelmedı puahah
1 gunSuan cekim 500 turk lirası ama puhhaa
GelmemisBi arkadas cekilis konusu acmis bi baksana kuponu gelmismi
Lan sen benim çektiğim paraları çeksen ülkeyi terk edersin
Nerde o günlerLan sen benim çektiğim paraları çeksen ülkeyi terk edersin![]()
Hahahhah 10 kişeye 1 k lık rol sözü bendenNerde o günler
Ne oldu paramızı çekemedim mi hala puabaHahahhah 10 kişeye 1 k lık rol sözü benden![]()