- 16,489
- 5,589
- 113
Aminisegoya cips demissiniz dost bende cips mi geldi dedim uzun zamandır yoktu emaneti alalım 1 k Alaçam varHangi adam bizim cips
Aminisegoya cips demissiniz dost bende cips mi geldi dedim uzun zamandır yoktu emaneti alalım 1 k Alaçam varHangi adam bizim cips
ALLAH korusun ne cipsi o cips degilAminisegoya cips demissiniz dost bende cips mi geldi dedim uzun zamandır yoktu emaneti alalım 1 k Alaçam var
Yok yok değil Metin öyle diyor sadece gerçek cips amigo ondan bahsediyor senin dediğin kişi değilDostlar yanlış anlamadım demi bu adam eski bizim cips
Kanka sen hala o parayi nasil bekliyorsun harbidenPardon @aminisego cipsle karıştırdım seni binemanet borcu vardı 1 k bı Umut 5 aydır bekluyrium gelmedi yine çıkmadı ama takipteyim
Cipste nick değişmişti onun nicki hatırlayamadım mesajlarda silinmişYok yok değil Metin öyle diyor sadece gerçek cips amigo ondan bahsediyor senin dediğin kişi değil
Vurursa gelecek bana beş k atacak o kadar bekledim diye espeisine takiliyrium dost ben o dur diye soyliyeyim dedim yoksa ondan umudu kestikKanka sen hala o parayi nasil bekliyorsun harbiden
Vaybe biz istesek atmazssin 1 kVurursa gelecek bana beş k atacak o kadar bekledim diye espeisine takiliyrium dost ben o dur diye soyliyeyim dedim yoksa ondan umudu kestik
Helain var dost sen şimdi slotta 3 k yapar gelirsinKaybettik 60 lira kayip bonusu aldik 107 lira yaptık onuda kornere attik geldi zengin oldum puaha
Bana slot deme dost puaha konu acarim simdi 3 adim yapmaya çalışırım yarın ki sigara paramız çıkar belkiHelain var dost sen şimdi slotta 3 k yapar gelirsin
Abi vallaha bu ara durumlar çok sıkıntı ama senden hiç gelmedi bana haberin olsun beklerimVaybe biz istesek atmazssin 1 k![]()
Ne konu açacaksın dost yap buradan işteBana slot deme dost puaha konu acarim simdi 3 adim yapmaya çalışırım yarın ki sigara paramız çıkar belki
Unuttun demekki sorun yokAbi vallaha bu ara durumlar çok sıkıntı ama senden hiç gelmedi bana haberin olsun beklerim![]()
Konu acsamda yine benim listem bellidir dost rahat ol puhhaaNe konu açacaksın dost yap buradan işte![]()
O zaman ben biraz çalışayım umarım geldiğimde güzel şeyler goruruzKonu acsamda yine benim listem bellidir dost rahat ol puhhaa
Ins dostO zaman ben biraz çalışayım umarım geldiğimde güzel şeyler goruruz
Benim banka hesapları Hüseyin arı ya gönderildi yazıyorAbi vallaha bu ara durumlar çok sıkıntı ama senden hiç gelmedi bana haberin olsun beklerim![]()
Ne zaman kazanırızIns dost
Hic bir zaman dost puhhaaNe zaman kazanırız