- 2,162
- 1,594
- 113
Sana attım adamı etiketledim borçlandık @JoeQuanqa sanada sözümüz olsun yarına işallah😂Biri ben olaym 😂😂
Sana attım adamı etiketledim borçlandık @JoeQuanqa sanada sözümüz olsun yarına işallah😂Biri ben olaym 😂😂
Eyv dostm saol gerek yok.Sana attım adamı etiketledim borçlandık @JoeQuanqa sanada sözümüz olsun yarına işallah😂
Benim gelmedi hala elim ayağım titriyorSana attım adamı etiketledim borçlandık @JoeQuanqa sanada sözümüz olsun yarına işallah😂
Tam aralıksız 5 gündür 50 rol yaptın takip edityorum bu 51ci de lose olmazsa şamarlarımBenim gelmedi hala elim ayağım titriyor![]()
2 adım yapariz gelirse devrederiz @JoeQuanqa ve @murobaşkan aSana attım adamı etiketledim borçlandık @JoeQuanqa sanada sözümüz olsun yarına işallah😂
Olur kardom2 adım yapariz gelirse devrederiz @JoeQuanqa ve @murobaşkan a
Hiç tadı kalmadı bende şuan gerek yok dost düşünmen yeter saol.2 adım yapariz gelirse devrederiz @JoeQuanqa ve @murobaşkan a
Dost böyle yaparsan ben üzülürüm ama 😏Hiç tadı kalmadı bende şuan gerek yok dost
Rapid içerde Braga ya kaldık kankaDost böyle yaparsan ben üzülürüm ama 😏
Yok be dost yarın iş var ben ayak uydursam işe geç kalırım zaten bu hafta hep 10dk geç kaldımDost böyle yaparsan ben üzülürüm ama 😏
Oda atması lazm essk deglseRapid içerde Braga ya kaldık kanka
Kaldı bir bak hızlı yaparz belki dur 🙏🙏Yok be dost yarın iş var ben ayak uydursam işe geç kalırım zaten bu hafta hep 10dk geç kaldım
Bolşanson olsun bugün bülten iyiydi aklımda tek bi maç vardı eğerki bi 5-10k bulsaydım şu bugün her yere ostrava iy kazanır dedim 6-7 orandı 45+2 penaltıdan atmış 0-1 ona yanarım. Bide lugano kazanır ve bjk 4.5 üst 3 küsürdü lugano 2.50 di bjk 3ü çok aklımdaydıKaldı bir bak hızlı yaparz belki dur 🙏🙏
Ya nasip kardom işteBolşanson olsun bugün bülten iyiydi aklımda tek bi maç vardı eğerki bi 5-10k bulsaydım şu bugün her yere ostrava iy kazanır dedim 6-7 orandı 45+2 penaltıdan atmış 0-1 ona yanarım. Bide lugano kazanır ve bjk 4.5 üst 3 küsürdü lugano 2.50 di bjk 3ü çok aklımdaydı
Mallık yapmasaydım 10-15 gün öncesine kadar ah işte neyseYa nasip kardom işte
Skma canını 🙏🙏Mallık yapmasaydım 10-15 gün öncesine kadar ah işte neyse