Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Beşiktaş | Çay Demle Sabastiyan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
38,416
37,270
113
Ne yapım iptal mi etsem
Dost. Çok net yazıyorum vaziyet biraz yüklü tutturdum yada ilk kez tutturdum heyecanlıysin... Eğer varsa ve yatırımda yaptıysan kesinlikle ilk tercih papel sonra paratim.. bunlar yoksa zaten mecburi havale eğer daha önce yatırım ve çekim varsa anında gönderiyorlar yoksa evrakti incelemeydi uzun suruyor

qguzh4nn0

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13,237
8,551
113
Adı betparkta TG bonuusu aldm 2500 yaptm parayı ip. Dedi sildi serefszler

qguzh4nn0

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13,237
8,551
113
Bı de mesaj atmışlar değerli üyemiz çekim ip nedeniyle iptal edilmiştir diye telefona karektersiz site 😏😏

qguzh4nn0

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13,237
8,551
113
Salaklık bende ama canlıya yazdm patladım 😂😂

yavuzhan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
130
32
28
Dost. Çok net yazıyorum vaziyet biraz yüklü tutturdum yada ilk kez tutturdum heyecanlıysin... Eğer varsa ve yatırımda yaptıysan kesinlikle ilk tercih papel sonra paratim.. bunlar yoksa zaten mecburi havale eğer daha önce yatırım ve çekim varsa anında gönderiyorlar yoksa evrakti incelemeydi uzun suruyor
Panel doğrulama için NFC istiyomu

yasssuoooo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,055
398
83
soguk cuzdan en iyisi de komisyona kücük paranın icinden gecio

yasssuoooo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,055
398
83
Sen hiç hayatında yüzde çalışan bir aracı firma yada cüzdan gördün mü en fazla papara kesiyordu oda yüzde 3 :)
yaw kanka kriptoyla aracılık ne alaka kripto olarak çektin kesinti bir bozdurdun kesinti 2 bankaya çektin kesinti 3 100 değilde 30 40 tl keser

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...