İyi niyetini suistimal etmek isteyenleri sen görme dostum, düşüncen için çok ama çok teşekkür ederim şahsım adına VAROL 🙏🏻☘Şimdi ben dağıttım yarın başka arkadaş dağıtır havadan para boşuna tartışmak anlamsız. Yoksa kimse dağıtım yapmaz ki ileride. İçimden geldi bugün 8500 verdim size.Para önemli değil bir noktadan sonra içimden geldi neticesinde. Tgdekilere de dagitabilirdim sizi sevdiğim için buraya verdim. Tartışmak anlamsız..
TebriklerKupon tuttu saydım 5750 atıyorum. 20 kişi 250 dağıtımcı 750 alacak. Kendinize iyi bakın..
@kedicik hemen beğen burayı bak kaçırma extra 1 tl daha vercekmişŞimdi ben dağıttım yarın başka arkadaş dağıtır havadan para boşuna tartışmak anlamsız. Yoksa kimse dağıtım yapmaz ki ileride. İçimden geldi bugün 8500 verdim size.Para önemli değil bir noktadan sonra içimden geldi neticesinde. Tgdekilere de dagitabilirdim sizi sevdiğim için buraya verdim. Tartışmak anlamsız..
Kesene bereket dostt Allah gönlüne göre versin 🙏Şimdi ben dağıttım yarın başka arkadaş dağıtır havadan para boşuna tartışmak anlamsız. Yoksa kimse dağıtım yapmaz ki ileride. İçimden geldi bugün 8500 verdim size.Para önemli değil bir noktadan sonra içimden geldi neticesinde. Tgdekilere de dagitabilirdim sizi sevdiğim için buraya verdim. Tartışmak anlamsız..
Ww mi@Beşiktaş yaz listeye ben oyundayim 45 dakıkaya gelırım ibanim var miydi sende
yes sir
Bol ısırmalaryes sir
🤭🤭🤭Adamsın türk telekom boşuna hattımız değilsin 😂
Oyun oyna sen knk boşveryes sir
gene kaçırdım yaa tam 250 lazımdı bonus cekcezŞimdi ben dağıttım yarın başka arkadaş dağıtır havadan para boşuna tartışmak anlamsız. Yoksa kimse dağıtım yapmaz ki ileride. İçimden geldi bugün 8500 verdim size.Para önemli değil bir noktadan sonra içimden geldi neticesinde. Tgdekilere de dagitabilirdim sizi sevdiğim için buraya verdim. Tartışmak anlamsız..
Nerden nereye Allah'ım sen hepimize hayırlı kapılar aç. Mantı dükkanından, benim ibanin sende vardı noktasina@Beşiktaş yaz listeye ben oyundayim 45 dakıkaya gelırım ibanim var miydi sende