http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı Bernardo1 / Tek Maç 100k

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
100000
Kupon Oranı
1.23

SaHgEc

BEŞİKT🖤ŞK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
32,520
12,268
113
Şimdi ben dağıttım yarın başka arkadaş dağıtır havadan para boşuna tartışmak anlamsız. Yoksa kimse dağıtım yapmaz ki ileride. İçimden geldi bugün 8500 verdim size.Para önemli değil bir noktadan sonra içimden geldi neticesinde. Tgdekilere de dagitabilirdim sizi sevdiğim için buraya verdim. Tartışmak anlamsız..
İyi niyetini suistimal etmek isteyenleri sen görme dostum, düşüncen için çok ama çok teşekkür ederim şahsım adına VAROL 🙏🏻☘

mason55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,871
1,412
113
Şimdi ben dağıttım yarın başka arkadaş dağıtır havadan para boşuna tartışmak anlamsız. Yoksa kimse dağıtım yapmaz ki ileride. İçimden geldi bugün 8500 verdim size.Para önemli değil bir noktadan sonra içimden geldi neticesinde. Tgdekilere de dagitabilirdim sizi sevdiğim için buraya verdim. Tartışmak anlamsız..
@kedicik hemen beğen burayı bak kaçırma extra 1 tl daha vercekmiş

Victorosimhen

🇹🇷Karadenizli🇹🇷 Ben imkansıza zar attım..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,116
6,376
113
Kesene bereket dostt Allah gönlüne göre versin 🙏

canow1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,115
794
113
Maç başlamadan alsan 20 fark olduğunda biterdi ama böyle de çok raht gelecek 81 70 tarzı biter

Eray53

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,298
488
83
gene kaçırdım yaa tam 250 lazımdı bonus cekcez

sondem61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,167
349
83
Hepinizi geceye bir şarkı bırak konusuna bekliyorum ben dün ve bugün konularda gördüklerimden sonra oraya bir parça bıraktım. Kim ne anlarsa artık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...