- 10,275
- 4,505
- 113
Dağıtım da yardım ederimArkadaşlar liste atana kadar ne olur kimse dm atmasın elimizden geleni yaparız
Dağıtım da yardım ederimArkadaşlar liste atana kadar ne olur kimse dm atmasın elimizden geleni yaparız
Eline sağlık dostArkadaşlar liste atana kadar ne olur kimse dm atmasın elimizden geleni yaparız
Lan yok sigara paramız yok gelmez falan gece nasıl sabah olur bırak versin herkes kendine yapsın😂Kral gelen para devede kulak ilk 50 kişi içinde uygunsa 5k yi 3 el roll yap gelirse adam başı ortalama 750 TL düşer en azından anlamlı olur
@sinansrml63Arkadaşlar liste atana kadar ne olur kimse dm atmasın elimizden geleni yaparız
Renktas EFT ücreti yok yardımcı olurum istersenArkadaşlar liste atana kadar ne olur kimse dm atmasın elimizden geleni yaparız
Yenisi gelecek mi dostArkadaşlar kupon tuttu saydım ve 5750 arkadaşa gönderim
Arkadaşı darlamayin
750 o alacak
250 de 20 kişi
Bugün olmazsa yarın kazanırsınız
Eline sağlık kesene bereketArkadaşlar kupon tuttu saydım ve 5750 arkadaşa gönderim
Arkadaşı darlamayin
750 o alacak
250 de 20 kişi
İşte gerçek bir kumarbazGelirse 5k dağıtım
İlk 50 begenenden 20 kişi seçelim 250 dağıtım olsun
Dagitimciyi aranızda belirleyinEkli dosyayı görüntüle 860591
Kesene bereketArkadaşlar kupon tuttu saydım ve 5750 arkadaşa gönderim
Arkadaşı darlamayin
750 o alacak
250 de 20 kişi
Tebrikler dostKupon tuttu saydım 5750 atıyorum. 20 kişi 250 dağıtımcı 750 alacak. Kendinize iyi bakın..
Kural ilk 50 kişiydi sonra 250 TL dendi sonra cekiois sonra 500 mesaj altı diyor siteye girdiğimde begendigimde üç kişiydik saka gibi ayıp yani kafanıza göre kural kouyisunuz yakisikalmazTamam beyler ben liste yapıyorum biraz zaman verin adaletli olmaya çalışacağım baştan söylüyorum 500 mesaj altını almam
Kesene bereket dostKupon tuttu saydım 5750 atıyorum. 20 kişi 250 dağıtımcı 750 alacak. Kendinize iyi bakın..
Kesene bereket dostumArkadaşlar kupon tuttu saydım ve 5750 arkadaşa gönderim
Arkadaşı darlamayin
750 o alacak
250 de 20 kişi
Kesene bereket dostt varol🙏Arkadaşlar kupon tuttu saydım ve 5750 arkadaşa gönderim
Arkadaşı darlamayin
750 o alacak
250 de 20 kişi