Sendeyiz fero baba @BeşiktaşKupon tuttu saydım 5750 atıyorum. 20 kişi 250 dağıtımcı 750 alacak. Kendinize iyi bakın..
Sendeyiz fero baba @BeşiktaşKupon tuttu saydım 5750 atıyorum. 20 kişi 250 dağıtımcı 750 alacak. Kendinize iyi bakın..
kardo bakacak artıkBurda aktif olanlardan seçsin işte @Beşiktaş
Tamam beyler ben liste yapıyorum biraz zaman verin adaletli olmaya çalışacağım baştan söylüyorum 500 mesaj altını almamKupon tuttu saydım 5750 atıyorum. 20 kişi 250 dağıtımcı 750 alacak. Kendinize iyi bakın..
Kral gelen para devede kulak ilk 50 kişi içinde uygunsa 5k yi 3 el roll yap gelirse adam başı ortalama 750 TL düşer en azından anlamlı olurİlk mesajda gayet açık ve net bir şekilde yazılmış beyler lütfen okuyun ilk 50 beğenen kişi arasında 20 kişi seçilecek hatta 19![]()
alakası yok benim ibanım yok ondan ona attırıyorum dostum.Kesinlikle kötü niyetle söylemiyorum kimse yanlış anlamasın. Tonymontana da bu durumdaysa biz bitmisiz demektir Allah hayirlı sonlar nasip etsin ne diyeyim
Kesene bereket dostumKupon tuttu saydım 5750 atıyorum. 20 kişi 250 dağıtımcı 750 alacak. Kendinize iyi bakın..
arkadaşlarını da çağırdın mı pişt pisicik.Bekleyelim.
Senin dm alev alıyor şimdi 🤣Tamam beyler ben liste yapıyorum biraz zaman verin adaletli olmaya çalışacağım baştan söylüyorum 500 mesaj altını almam
Eline sağlık dostTamam beyler ben liste yapıyorum biraz zaman verin adaletli olmaya çalışacağım baştan söylüyorum 500 mesaj altını almam
Ben olsam yazan kimseye vermezdimSenin dm alev alıyor şimdi 🤣
Arkadaşlar liste atana kadar ne olur kimse dm atmasın elimizden geleni yaparız@Beşiktaş DM ateş ediyor mu))))))
Yok ben atmıyorum kiArkadaşlar liste atana kadar ne olur kimse dm atmasın elimizden geleni yaparız
Kral ibanin yoksa para bosa giytmesin diye montanaya atacagina bari sigara içen birine atsaydin en azından bir işe yarardi. Montana diyince çokta anlam veremiyor insanalakası yok benim ibanım yok ondan ona attırıyorum dostum.
Tmm kardeşimTamam beyler ben liste yapıyorum biraz zaman verin adaletli olmaya çalışacağım baştan söylüyorum 500 mesaj altını almam
Kolay gele çekiliş yapa at listeyi sonuçları da buraya at kimse kem küm etmesin sanaArkadaşlar liste atana kadar ne olur kimse dm atmasın elimizden geleni yaparız
aktif olup ama insanları toklayanlar mesela o zaman 1 kişi seçilir . arakadaşlarını da çağırırsan 7 -8 kişi seçilirinsiniz sadece siz kazanırsınız.Burda aktif olanlardan seçsin işte @Beşiktaş