- 5,117
- 741
- 113
Bol şanslarGelirse 5k dağıtım
İlk 50 begenenden 20 kişi seçelim 250 dağıtım olsun
Dagitimciyi aranızda belirleyinEkli dosyayı görüntüle 860591
Bol şanslarGelirse 5k dağıtım
İlk 50 begenenden 20 kişi seçelim 250 dağıtım olsun
Dagitimciyi aranızda belirleyinEkli dosyayı görüntüle 860591
Bas tek maça gelirse 50 kişiye birden dağıt 🤣Beyler şöyle bir sorunumuz var ilk beğenen 20 dememiş adam ilk beğenen 50 kişiden 20 kişi seç diyor seçimi bana bırakmış
İlk 50 kişiden ,20 kişi seç diye seçimi bana bırakmış ta sıkıntılı durum bir gelsin kupon hallederiz
Valla Allah yardımcın olsun dost sıkıntılı iş 😀Beyler şöyle bir sorunumuz var ilk beğenen 20 dememiş adam ilk beğenen 50 kişiden 20 kişi seç diyor seçimi bana bırakmış
İlk 50 kişiden ,20 kişi seç diye seçimi bana bırakmış ta sıkıntılı durum bir gelsin kupon hallederiz
O iş bana kaldi dost oy vermiyorsan cekileyimSağlam birisi dağıtsın dikkat et
Kral dedim ya Allah hayırlı sonlar nasip etsin diye başka söze gerek var miTonymontanayı tanımıyorum da ondan bağımsız zaten biz bitmiş durumda değil miyiz reis
Bana kalırsa ilk 50 kişi içerisinden gözüne aktif gördüğün üyeleri sec dost zaten 20/25 aktif üye anca çıkar çıkmaz.Beyler şöyle bir sorunumuz var ilk beğenen 20 dememiş adam ilk beğenen 50 kişiden 20 kişi seç diyor seçimi bana bırakmış
Oylar sana gülümO iş bana kaldi dost oy vermiyorsan cekileyim![]()
Kanka benim banka Kuveyt Türk kesinti yapmıyoBeyler şöyle bir sorunumuz var ilk beğenen 20 dememiş adam ilk beğenen 50 kişiden 20 kişi seç diyor seçimi bana bırakmış
Bir sigaranı alırımO iş bana kaldi dost oy vermiyorsan cekileyim![]()
Yoktur üstad çok doğru konuştunKral dedim ya Allah hayırlı sonlar nasip etsin diye başka söze gerek var mi
Elimizden geldiğince adil olmaya çalışırız dost kupon gelsin bakarızBana kalırsa ilk 50 kişi içerisinden gözüne aktif gördüğün üyeleri sec dost zaten 20/25 aktif üye anca çıkar çıkmaz.
Beyler şöyle bir sorunumuz var ilk beğenen 20 dememiş adam ilk beğenen 50 kişiden 20 kişi seç diyor seçimi bana bırakmış
Dostum renktas beni eklicen miO iş bana kaldi dost oy vermiyorsan cekileyim![]()
Ben ilk elliyi bir liste yapayimdaAdam ilk 50 beğeni demiş hala beğenen beğenene. Okuma alışkanlığı yok Bizim toplumda.
Yav kardeşim yazmayayım dedim olmayacak nickine bakan profil fotona bakan seni aklı başında biri diye düşünür. Altı üstü 100 TL neyin guveni neyin guvensizligiSağlam birisi dağıtsın dikkat et
adam demiş ilk beğeni diye çekiliş olsaydı cekiliş konusu açılırdıİlk 20 değil beğenenler içinde 20 kişi seçin adam ilk 50 demişti normalde ama beğenenleri arasında 20 kişi 1 garantili var @Beşiktaş geri kalan 19 kişi çekiliş