İşleri var onun müsait değil az önce görüştük😂Senin kankanin bankası kesinti yapmıyor diye hatirliyorum @Metings1905
Bol şansGelirse 5k dağıtım
İlk 50 begenenden 20 kişi seçelim 250 dağıtım olsun
Dagitimciyi aranızda belirleyinEkli dosyayı görüntüle 860591
Bas 2 lik bi orana gelirse 2 katı ben oy veririm. Yoksa şansımıza küselim 😄Evet hakkını almayanlari toplayip rol yapalımne kazanırsak paylaşırız
İilk 20 agaİlk 20 ye mi dağıtım yoksa ilk 50 içinden 20 kişiye mi
Kim dedi la ben görmedim msjı etiketleseneİilk 20 aga
Kesinlikle kötü niyetle söylemiyorum kimse yanlış anlamasın. Tonymontana da bu durumdaysa biz bitmisiz demektir Allah hayirlı sonlar nasip etsin ne diyeyimilk 20 deyim eğer mümkünse benim hakkımı @tonymontana arkadaşa atar mısınız.? dağıtımı kim yapacaksa
Sağlam birisi dağıtsın dikkat etDagitimciya 750 atacam ekstra kesinti falan 20 kişi de 250 totalde 5750.. daha yazmayacam işlerim var Mac sonucu bakarım gelmişse bana dmden yazsın dağıtımcı..hepinizi seviyorum..
Tonymontanayı tanımıyorum da ondan bağımsız zaten biz bitmiş durumda değil miyiz reisKesinlikle kötü niyetle söylemiyorum kimse yanlış anlamasın. Tonymontana da bu durumdaysa biz bitmisiz demektir Allah hayirlı sonlar nasip etsin ne diyeyim
İlk 50 kişiden ,20 kişi seç diye seçimi bana bırakmış ta sıkıntılı durum bir gelsin kupon hallederizİlk 20 ye mi dağıtım yoksa ilk 50 içinden 20 kişiye mi
Beşiktaştan sağlamı zor bulursun kanka bu forumdaSağlam birisi dağıtsın dikkat et
Ferhat başkan top sendeEvet hakkını almayanlari toplayip rol yapalımne kazanırsak paylaşırız
@Beşiktaş dağıtımcı kardo sağlamSağlam birisi dağıtsın dikkat et
Kupon gelsin halledersin senBeyler şöyle bir sorunumuz var ilk beğenen 20 dememiş adam ilk beğenen 50 kişiden 20 kişi seç diyor seçimi bana bırakmış
İlk 50 kişiden ,20 kişi seç diye seçimi bana bırakmış ta sıkıntılı durum bir gelsin kupon hallederiz