- 13,114
- 3,348
- 113
gelsin maç izleyelim bari kesene bereket kardoDagitimciya 750 atacam ekstra kesinti falan 20 kişi de 250 totalde 5750.. daha yazmayacam işlerim var Mac sonucu bakarım gelmişse bana dmden yazsın dağıtımcı..hepinizi seviyorum..
gelsin maç izleyelim bari kesene bereket kardoDagitimciya 750 atacam ekstra kesinti falan 20 kişi de 250 totalde 5750.. daha yazmayacam işlerim var Mac sonucu bakarım gelmişse bana dmden yazsın dağıtımcı..hepinizi seviyorum..
Onda karşı taraftan kesıyor aynenparatim den kesmiyor diye biliyorum
Uygun ustaBeşiktaş uygun müdür arkadaşlar ona atayım gelirse
Benim daha çok 5.250₺ kesinti yapıyor😂Benimde 6.39 kesiyor
öyleyse yapacak birşey yokOnda karşı taraftan kesıyor aynen
Evet hakkını almayanlari toplayip rol yapalımGelirse benim 100 sende kalsın
Senin kankanin bankası kesinti yapmıyor diye hatirliyorum @Metings1905Benimde 6.39 kesiyor
@Beşiktaş yapacak kardoilk 20 deyim eğer mümkünse benim hakkımı @tonymontana arkadaşa atar mısınız.? dağıtımı kim yapacaksa
Gelince dm yi açarsın dostDagitimciya 750 atacam ekstra kesinti falan 20 kişi de 250 totalde 5750.. daha yazmayacam işlerim var Mac sonucu bakarım gelmişse bana dmden yazsın dağıtımcı..hepinizi seviyorum..
reissilk 20 deyim eğer mümkünse benim hakkımı @tonymontana arkadaşa atar mısınız.? dağıtımı kim yapacaksa
Takıl kafana göreEvet hakkını almayanlari toplayip rol yapalımne kazanırsak paylaşırız
Metings dasakli adam ondan kesinti yapamazlar. Ayakkabısı da yırtıkmış ama oda ayrı meseleSenin kankanin bankası kesinti yapmıyor diye hatirliyorum @Metings1905