- 3,170
- 1,436
- 113
20 kişi 250 dağıtırım seçersen dost problem değil maç gelsin deİlk beğenen 50 kişiden 20 kişi seçecek maç gelirse kalanlar kusura bakmasın. Bir dagitimciya 5k atacam, dağıtımcı 500 alacak ama. Kişiyi de dağıtımcı sececek
20 kişi 250 dağıtırım seçersen dost problem değil maç gelsin deİlk beğenen 50 kişiden 20 kişi seçecek maç gelirse kalanlar kusura bakmasın. Bir dagitimciya 5k atacam, dağıtımcı 500 alacak ama. Kişiyi de dağıtımcı sececek
Dost ben talibim dagitimaİlk beğenen 50 kişiden 20 kişi seçecek maç gelirse kalanlar kusura bakmasın. Bir dagitimciya 5k atacam, dağıtımcı 500 alacak ama. Kişiyi de dağıtımcı sececek
Ben hallederim istersen dost arkadaşlarda uygun görürse sende onaylarsanİlk beğenen 50 kişiden 20 kişi seçecek maç gelirse kalanlar kusura bakmasın. Bir dagitimciya 5k atacam, dağıtımcı 500 alacak ama. Kişiyi de dağıtımcı sececek
Bol şanslar reisGelirse 5k dağıtım
İlk 50 begenenden 20 kişi seçelim 250 dağıtım olsun
Dagitimciyi aranızda belirleyinEkli dosyayı görüntüle 860591
Müsadere olursa hallederimMaç bitince gelecem.. dağıtımcı seçilen bana yazsın maç sonucuna göre. Parayı ona atayım 5250 olarak. 500 o alsın kalanı 19 kişiye gondersin
Ona bakacagiz dost oran 1.23Riskli maç ama petkim ters takım
Ben atarım sen bana sal parayı😂Maç bitince gelecem.. dağıtımcı seçilen bana yazsın maç sonucuna göre. Parayı ona atayım 5250 olarak. 500 o alsın kalanı 19 kişiye gondersin
19 kişiye dağıtım ücreti 172 TL tutuyor dostMaç bitince gelecem.. dağıtımcı seçilen bana yazsın maç sonucuna göre. Parayı ona atayım 5250 olarak. 500 o alsın kalanı 19 kişiye gondersin
Bu işi en iyi federal hallederBen hallederim istersen dost arkadaşlarda uygun görürse sende onaylarsan
5k yi sana versinler roll yap 3-4 el50 kısı 100 tlfantazi arıyorlar
1 kısıye 5k ver daha hayırlı olur
50 kısılık banka trafiği bile 100 tl ye degmez .d
(alakam yok,denk geldi yazdım )
Beşiktaş uygun müdür arkadaşlar ona atayım gelirseBen hallederim istersen dost arkadaşlarda uygun görürse sende onaylarsan
Ok oyum senden yana o zamanBen atarım sen bana sal parayı😂
Uygundur şahsı görüşümBeşiktaş uygun müdür arkadaşlar ona atayım gelirse
EvetBeşiktaş uygun müdür arkadaşlar ona atayım gelirse
Senin banka fast havaleye kesinti yapıyor mu kral19 kişiye dağıtım ücreti 172 TL tutuyor dost![]()
@Beşiktaş @sinansrml63 olabilirMaç bitince gelecem.. dağıtımcı seçilen bana yazsın maç sonucuna göre. Parayı ona atayım 5250 olarak. 500 o alsın kalanı 19 kişiye gondersin