- 10,275
- 4,505
- 113
Bize alkış yok anca fingersnapSağolasın neyse biz kaçalım ekmek yok görüşürüz yine 🤪
Bize alkış yok anca fingersnapSağolasın neyse biz kaçalım ekmek yok görüşürüz yine 🤪
Kimler dost roll açanlardan seç bari7 kişi adam başı 380 yapicam
7 kişiden 4 üde 3 k ya cılartsa tamam işte xnzjd7 kişi adam başı 380 yapicam
Yok10 kişi var mı
Ne mactı be dep iyi topladı yaSonradan gelenler beğenmesin
İyi bak yok burda takip eden adamlar var benimsansim25 falan takip etmese kimse buralı olmazmış zaten hikobaba var7 kişi adam başı 380 yapicam
Ben attım sanaHalit onko Hakan bana IBAN atsın diğerlerini Abuzer soylicek
@Benimsansim25 bu dostuda görünHalit onko Hakan bana IBAN atsın diğerlerini Abuzer soylicek
Usta herkes dm atiyor beynim yandı zatenİyi bak yok burda takip eden adamlar var benimsansim25 falan takip etmese kimse buralı olmazmış zaten hikobaba var
Osimhen ümitsizce yazmış 3-5 mesaj
Olmayacak adama atma
5k msj için geldi yapınca gitti kral adammış@Benimsansim25 bu dostuda görün
Knk dm kapalı benim ya max I'm yapr knkkTamam @osimhen sana atayım sen dağıt
Atanı yaz buraya söyleyin bu adamları ulu orta kanka defolsun gitsinler artık burdanUsta herkes dm atiyor beynim yandı zaten
Kanka ifşalamak suç mu bilmiyorum da hiç tanımadığım adam para isteyince tuhafıma gidiyo. Muhabbetim olsa bi alışveriş olsa anlarım daAtanı yaz buraya söyleyin bu adamları ulu orta kanka defolsun gitsinler artık burdan
Nasıl yazayım kanka hepsi forumda aktif olan adamlar bazen hayret ediyorum da neyseAtanı yaz buraya söyleyin bu adamları ulu orta kanka defolsun gitsinler artık burdan
REİS ben dm attım ama seçtiğin için attımNasıl yazayım kanka hepsi forumda aktif olan adamlar bazen hayret ediyorum da neyse