- 13,218
- 22,797
- 113
Yok yaw şakasına yazdım ben ✋Kendi payima düşeni atayım istiyorsan sana aç kanka diğerlerinin parasına bişey diyemem
Yok yaw şakasına yazdım ben ✋Kendi payima düşeni atayım istiyorsan sana aç kanka diğerlerinin parasına bişey diyemem
Ben takip etmedim ki fikrimi soyledim sadeceO değil de sen 50k basmış adam 3k kar var nasıl takip ettin bu kuponu kanka bernardo kadim dostun galiba
@Hakan170Hakan uygunsa sana atsın sende 5 dagıt
@onkooo411 de dağıtır sanırımKanka ben 10 kişiye nasıl para atayim la bı kişi daha seç o zaman 5 kişi 5 kişi atalım
AtalımKanka ben 10 kişiye nasıl para atayim la bı kişi daha seç o zaman 5 kişi 5 kişi atalım
Benim hesaplar sıkıntı dost@onkooo411 de dağıtır sanırım
Bende de aynıBenim hesaplar sıkıntı dost
Tebrikler reis kazancın daim olsun10 kişi bence parayı çok da bolmeyelim
Geldi kanka kesene bereket geldik şimdi zurnanın zırt dediği yereBeyler attım 2750 maximene
Gönlümden geçen 10 kişi ama siz bilirsini
Kesene bereket reisBeyler attım 2750 maximene
Gönlümden geçen 10 kişi ama siz bilirsini
Şimdi kim kime atacak evetGeldi kanka kesene bereket geldik şimdi zurnanın zırt dediği yere
Yarısını dağıtayım mi motor kuryeyimGeldi kanka kesene bereket geldik şimdi zurnanın zırt dediği yere
Kim dağıtacak onu bilemiyoruZŞimdi kim kime atacak evet![]()
Ben şimdi açmışım tv2 yi mutfagimda Nurseli var onu izliyorum hiç uğraşamam.@Bernardo1 bence kişileride sen seç
Kuryeysen sorun olmaz dağıtım hesaba giriş çokturTamam la stres yapmayın dünden beri o kadar ödül aldınız biz de takip ettik gece hepsinde adam boş çevirdi bizi sesimiz çıkmadı az sakin olun
Yarısını dağıtayım mi motor kuryeyim