- 10,275
- 4,505
- 113
Sinyalci başkanı nerde ya hayret ilk kez bir konuyu kaçırdı çoktan bana at ben roll yaparım demesi lazımdı
KimSinyalci başkanı nerde ya hayret ilk kez bir konuyu kaçırdı çoktan bana at ben roll yaparım demesi lazımdı
Bernardo bir mülayim 2 diyorlar senin takipçilerGüzel rol yapılır o parayla
Neyse korkutmayalım takipçileri 😅
Mülayimin yerini dolduracak adam daha gelmedi Enişte 😉Bernardo bir mülayim 2 diyorlar senin takipçiler
Gerçekten o konuda hakkını yemeyiz dost 👏Mülayimin yerini dolduracak adam daha gelmedi Enişte 😉
Yenisi gelecek miMaximene atacam beyler dağıtımı ayarlayın işte
😂😂 Sen dostlarını hiç tanımamışsın mülayim 100 liraya mülayim kimdi ya diye söylenti çıkarMülayimin yerini dolduracak adam daha gelmedi Enişte 😉
Kaç kişi olsunMaximene atacam beyler dağıtımı ayarlayın işte
Kesene bereket ama kişi odul sen söyleseydin ki karışmasın burası maxime yine at sen dağıtım yapar oMaximene atacam beyler dağıtımı ayarlayın işte
Kendi payima düşeni atayım istiyorsan sana aç kanka diğerlerinin parasına bişey diyememGüzel rol yapılır o parayla
Neyse korkutmayalım takipçileri 😅
10 kişi bence parayı çok da bolmeyelimKesene bereket ama kişi odul sen söyleseydin ki karışmasın burası maxime yine at sen dağıtım yapar o
en doğrusu buKesene bereket ama kişi odul sen söyleseydin ki karışmasın burası maxime yine at sen dağıtım yapar o
Makul çok kişi faydalansın eyv dost10 kişi bence parayı çok da bolmeyelim
Yok yok bana yapmıyorlar sağolsunlar dostlarımız vefalı yüzde 90 ı. Hakklarını yemiyelim😂😂 Sen dostlarını hiç tanımamışsın mülayim 100 liraya mülayim kimdi ya diye söylenti çıkar
Bende oyle demiştim ilkte dost 10 kişi 27010 kişi bence parayı çok da bolmeyelim
O değil de sen 50k basmış adam 3k kar var nasıl takip ettin bu kuponu kanka bernardo kadim dostun galibaKendi payima düşeni atayım istiyorsan sana aç kanka diğerlerinin parasına bişey diyemem
Kanka ben 10 kişiye nasıl para atayim la bı kişi daha seç o zaman 5 kişi 5 kişi atalım10 kişi bence parayı çok da bolmeyelim