- 2,853
- 1,019
- 113
Burdan 1kişi sec at dost o dağıtım yapsınBaşkana mi gondermeyelim mi
Burdan 1kişi sec at dost o dağıtım yapsınBaşkana mi gondermeyelim mi
Kesene bereket 250 şer ver kaç kişiye denk geliyorsa işte en makuluKazanirsam 2750 dağıtım yapacam kaybedersem 1750..kaç kişi kaç pay yaparsaniz size kalmış. 1 kişi 2750 de olabilir 50 kişi 50 TL de... bir arkadaş ayarlasin.
@Shellac
Özelden dilediklerine ulaşabilirsin dostum2750 atayım ben siz dagitirsiniz arkadaşlara maç bitmesine gerek yok bana ulaşır misin
@Shellac
Kime ne atıca kaç kişi dost onuda soykeArkadaşlar atıyorum uyar mı
Dmden yazsanaSen ulaş konu içindeki adamlara şimdi alakasız insanlara para gider takip eden adamlara yazık
Dm kapalı senin kral sana ulaşamazDmden yazsana
Kapalı gözüküyor takip et istersen beniDmden yazsana
Sen ayarla onu dostSaint maximine 2750 atacam. Kaç kişiye dagitirsiniz siz ayarlayin
Dost ozmn 10 kişi 275 uygun gibi nedersinxKapalı gözüküyor takip et istersen beni
Al parayı sen ayarla 3-5 kişidir zaten konuda olan bernardonun mutlu günü bugünSen ulaş konu içindeki adamlara şimdi alakasız insanlara para gider takip eden adamlara yazık
Teprikler bernordo
10 kişiye para transferi sıkıntı o kadar adam yok zaten burdaDost ozmn 10 kişi 275 uygun gibi nedersinx
Bol şansSen ulaş konu içindeki adamlara şimdi alakasız insanlara para gider takip eden adamlara yazık
Kesene bereket dostDmden yazsana
Güzel rol yapılır o parayla10 kişiye para transferi sıkıntı o kadar adam yok zaten burda