- 23
- 33
- 13
Ben 40 yaşındayım zaten😀 Biraz balık ye protein şartUtanmıyormusun la 40 yaşındaki babanın üstüne hesap açmaya
Ben 40 yaşındayım zaten😀 Biraz balık ye protein şartUtanmıyormusun la 40 yaşındaki babanın üstüne hesap açmaya
40 yaşında adam işi gücü yok baştan sona rol mesajlarını okumuş hey Allahım ya bide gelmiş nasihat veriyor jdjdhdjejsjsBen 40 yaşındayım zaten😀 Biraz balık ye protein şart
Senin kaos yaratmanı seviyorum sistemi çözmüşsün kaos adam😀40 yaşında adam işi gücü yok baştan sona rol mesajlarını okumuş hey Allahım ya bide gelmiş nasihat veriyor jdjdhdjejsjs
Kimseye beş kuruş faydası olmayan Multi hesapla tartışıyoruz burda tamam kardeşim sensinSenin kaos yaratmanı seviyorum sistemi çözmüşsün kaos adam😀
la olm sakin olsana senKimseye beş kuruş faydası olmayan Multi hesapla tartışıyoruz burda tamam kardeşim sensin
Geldi Kanka ödül sağolasınla olm sakin olsana sen
Ben seni tanımıyorum forumda çok denk geliyorum kaos seven biri olduğun için sana takılıyorum alındıysan kusura bakma kardeşimKimseye beş kuruş faydası olmayan Multi hesapla tartışıyoruz burda tamam kardeşim sensin