- 6,796
- 1,997
- 113
herkese abi diyorum saygıdan esnaf olarak büyüdüm yanlış anlaşılmasın neden bu öğüt abiÜç kuruş için kimseye abi çekme
herkese abi diyorum saygıdan esnaf olarak büyüdüm yanlış anlaşılmasın neden bu öğüt abiÜç kuruş için kimseye abi çekme
Dm den yazıldı,,eyvallahDM'den yazın lütfen.
Kesene bereket dostum@calimly
@AllanSaintMaximin
@Muhammets10
@cenk55
@halil889*
bu arkadaşlar bana DM den ulaşsın cansınız!
2 numaradaki arkadaş kaosla beslenip hedefine ulaşmış 😀@calimly
@AllanSaintMaximin
@Muhammets10
@cenk55
@halil889*
bu arkadaşlar bana DM den ulaşsın cansınız!
belki abisiyim sanane ?Üç kuruş için kimseye abi çekme
abi yorum atmıştım berk abi öyle bi analiz çekmiştir ki 2*2 biter diye2-2 oldu bizim maççç
Vayy bee
Kardeşim şu multi hesapları bırakında gerçek hesaplarınızla yazın kaç tane hesap açıyonuz2 numaradaki arkadaş kaosla beslenip hedefine ulaşmış 😀
Kimin multisisin2 numaradaki arkadaş kaosla beslenip hedefine ulaşmış 😀
Kardeşim yetişemiyorum ben bunlaraKardeşim şu multi hesapları bırakında gerçek hesaplarınızla yazın kaç tane hesap açıyonuz
Valla pravoooabi yorum atmıştım berk abi öyle bi analiz çekmiştir ki 2*2 biter diye
Kardeşim yönetime bildirirsin multi mi değil mi bakarlar her yeni gelen multi mi oluyorKardeşim şu multi hesapları bırakında gerçek hesaplarınızla yazın kaç tane hesap açıyonuz
Bol şanslar kaos adamKimin multisisin
Utanmıyormusun la 40 yaşındaki babanın üstüne hesap açmayaBol şanslar kaos adam
Sen gitte dede ni kandırKardeşim yönetime bildirirsin multi mi değil mi bakarlar her yeni gelen multi mi oluyor
Tebrikler
Bitmez kardeşim bitmez dedesinin nenesinin üstüne açar yine bitmezKardeşim yetişemiyorum ben bunlara