- 9,881
- 3,302
- 113
Bi süre oynamayı düşünmüyorum bakalım ne kadar sürecekGeçmiş olsun. Paylastikdan sonra daha sansın kaçar daha
Valla dedigine ben inanmiyom sen inaniyonmu bilmemBi süre oynamayı düşünmüyorum bakalım ne kadar sürecek![]()
Basketbol ve masa tenisi hocamtebrık ederm grdasım genelde ne oynuosun casıno yada bahıs
Helal bro cok sevındım valla50 lira yatırım ile başlayıp 2 günde 11k çekim yaptım, ilk kez bu kadar çok çekim yaptığım bir dönem oluyor, inşallah geri sitelere vermeyiz..Ekli dosyayı görüntüle 84789Ekli dosyayı görüntüle 84790Ekli dosyayı görüntüle 84791
Dediğin gibi kimse zorunda değil ayrıca adamın belki ihtiyacı borcu var kimse bilemez ki kimseyi ilgilendirmezTebrikler şansın daim olsun lakin 1 hafta önce burada çekiliş kovalayan kişilerin bi çekiliş yapmaya bile tenezzül etmeden bakın nasıl 11 k kazandım diye konu açması benim garibime gidiyor yanlış anlaşılmasın kimse bir şey yapmak zorunda değil sadece anlamakta zorlanıyorum
Beni ilgilendiren bir konu değil zaten sadece durum değerlendirdim kazanmış bir daha yatırmış 3 farklı siteye yatırım yapıp 11k kazanmış umarım borcunu odemistirDediğin gibi kimse zorunda değil ayrıca adamın belki ihtiyacı borcu var kimse bilemez ki kimseyi ilgilendirmez