Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet berkayb95 / Şans Dönünce Dönüyor

Verstappen

iLTW
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,870
10,913
113
şansın daim olsun biz de fena battık bu aralar +10k dan -1ka borca düstük. nefse hakim olmak önemli

Guerra06

POKERFACE
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
13,418
8,912
113
Aman diyim 1 hafta falan hiç bulaşma otur paranın tadını çıkar.Sevdiklerinle vakit geçir bırak birazda sitenin parası sende dursun

Mertkilic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,207
1,382
113
tebrık ederm grdasım genelde ne oynuosun casıno yada bahıs

mamadu41

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,706
835
113
Tebrikler şansın daim olsun lakin 1 hafta önce burada çekiliş kovalayan kişilerin bi çekiliş yapmaya bile tenezzül etmeden bakın nasıl 11 k kazandım diye konu açması benim garibime gidiyor yanlış anlaşılmasın kimse bir şey yapmak zorunda değil sadece anlamakta zorlanıyorum

Kadircankhrmn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,793
1,953
113
Tebrikler şansın daim olsun lakin 1 hafta önce burada çekiliş kovalayan kişilerin bi çekiliş yapmaya bile tenezzül etmeden bakın nasıl 11 k kazandım diye konu açması benim garibime gidiyor yanlış anlaşılmasın kimse bir şey yapmak zorunda değil sadece anlamakta zorlanıyorum
Dediğin gibi kimse zorunda değil ayrıca adamın belki ihtiyacı borcu var kimse bilemez ki kimseyi ilgilendirmez

mamadu41

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,706
835
113
Dediğin gibi kimse zorunda değil ayrıca adamın belki ihtiyacı borcu var kimse bilemez ki kimseyi ilgilendirmez
Beni ilgilendiren bir konu değil zaten sadece durum değerlendirdim kazanmış bir daha yatırmış 3 farklı siteye yatırım yapıp 11k kazanmış umarım borcunu odemistir