barem 91.5ben yerinde olsam bursaya 95 atamaz oynarım
Oynama bencepara gelmiyor kesin bjk atar 42
bence 90 bandına çıkamaz bursa sanmıyorum ama illa atar oynayacaksanda beşiktaşa oyna derimbarem 91.5
bjk ye giricem zatende para gelmiyrbence 90 bandına çıkamaz bursa sanmıyorum ama illa atar oynayacaksanda beşiktaşa oyna derim
650Bakiye kaç oldu
maç öncesi yarı bahsi aldın ondan geç gelmesibjk ye giricem zatende para gelmiyr
Bursa hızlı oynuyordu ilk yarı.2.ceyrek yavas oynayıp savunma yaparsa bjk atamazbjk ye giricem zatende para gelmiyr
Aynen öyleyıllardır basket bahsi alırım ve 2.yarı bjk nin 40ı geçeceğini düşünüyorum 16 fark var ligin ilk maçı bu maç yavaşlamaz 2.yarı müsade edicekler bjk nin atmasına fazla ezmez bursa
aynısını düşünerek bursa atamaz beşiktaş atar dedim bendeyıllardır basket bahsi alırım ve 2.yarı bjk nin 40ı geçeceğini düşünüyorum 16 fark var ligin ilk maçı bu maç yavaşlamaz 2.yarı müsade edicekler bjk nin atmasına fazla ezmez bursa
Bursa kazanır 3.ceyrekyıllardır basket bahsi alırım ve 2.yarı bjk nin 40ı geçeceğini düşünüyorum 16 fark var ligin ilk maçı bu maç yavaşlamaz 2.yarı müsade edicekler bjk nin atmasına fazla ezmez bursa