http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling berkayaydin6 / Kasa 314 hedef 600 3/15

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yummy00

Kalın Dudak
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
47,667
52,021
113
sen nasıl ikiyüzlü birşeysin her forumda senin gibi kurnaz var, az önce birşey demedik bütün şahsi değerlerime hakaret ettin be rezil utanmaz herif. para dağıtan insanlara dost diyorsun her forumda var senin gibi çakallar. utan kendinden aynaya bakınca hiçmi için kötü olmuyor be çocuk
5 dk içinde burayı terketmezsen içinden geçecem ssbahtandır sabrediyorum kimse alamaz seni elimden bordoklavyeli

serter90

Üye
Yeni Üye
26
2
3
Lan olm velet dediğin adam tanınmış uye sohbetimiz yok ama beraber en az 100 etkinliğe katılmışızdır. Yeni uye olmussun belli kim nedir bilmiyosun ama kalkıp burda millete sataşıp durma katılıyosan katıl etkinliğe katılmıyosan güle güle gece gece germe insanı.
kardeş. sadece konuya girip akbankı olanvarmı yazdım. çocuğun bana etmediği hakaret kalmadı napalım yeni üyeysek bana burdaki insanları koruma adam bana küfretti hakaret etti hala onu koruyorsun utanın biraz kollamayın birbirinizi

k2ranbol

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,978
762
113
sen nasıl ikiyüzlü birşeysin her forumda senin gibi kurnaz var, az önce birşey demedik bütün şahsi değerlerime hakaret ettin be rezil utanmaz herif. para dağıtan insanlara dost diyorsun her forumda var senin gibi çakallar. utan kendinden aynaya bakınca hiçmi için kötü olmuyor be çocuk
20 tane yorumla niye tartışma çıkartıyor bu adam :ÇD

k2ranbol

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,978
762
113
kardeş. sadece konuya girip akbankı olanvarmı yazdım. çocuğun bana etmediği hakaret kalmadı napalım yeni üyeysek bana burdaki insanları koruma adam bana küfretti hakaret etti hala onu koruyorsun utanın biraz kollamayın birbirinizi
kardeş sen buradan uza sular derin boğulursun ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...