http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin Berkayaydin6 / Futbol

Kupon Miktarı
233.18
Kupon Oranı
1.64

Guerra06

POKERFACE
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
13,418
8,912
113
Umarım gelir kanka diğer konuya bak yatan kuponu gördünmü akılımdan çıkmıyor
Eyvah şimdi gördüm karaktersiz halsiyetsiz Zenit.Maçı izledim yeminlen EuroLeague kapasitesinde olupta son dakikalar o kadar hücum harcayıp o maçı o hale getirmez.Yazık vallahi çok yazık canın sağolsun brom

RealMadrid

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,527
6,231
113
Eyvah şimdi gördüm karaktersiz halsiyetsiz Zenit.Maçı izledim yeminlen EuroLeague kapasitesinde olupta son dakikalar o kadar hücum harcayıp o maçı o hale getirmez.Yazık vallahi çok yazık canın sağolsun brom
Aynen öyle bi de maç boyunca serbest kaçırmayan adam 2de 1 atı yıkıldım zaten bugün zarar 500 onun 125 kayıp bonusuyla yapıyorum kuponları 1k olursa çekip yatıcam yarın tam bana göre maçlar var tbl falan bakalım 40 atarsa agusto 2.yarı olucak gibi

abree

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,741
5,749
113
Dost 10 katı çevrimli kayıp bonusula oynuyorum aynı maça birden fazla basamıyorsun kalan çevrim 518tl kupon tutarsa 707 gelecek yani gelirse 707 yi 1.40 a bassak yetiyor
Heee hocam bilmiyodum o zaman tamam :) hadi işalla 2. Yarıda alıcaz son maça kalıcaz

Guerra06

POKERFACE
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
13,418
8,912
113
Aynen öyle bi de maç boyunca serbest kaçırmayan adam 2de 1 atı yıkıldım zaten bugün zarar 500 onun 125 kayıp bonusuyla yapıyorum kuponları 1k olursa çekip yatıcam yarın tam bana göre maçlar var tbl falan bakalım 40 atarsa agusto 2.yarı olucak gibi
Aynen öyle William Tomas kaçırdı yanlış hatırlamıyorsam o serbestide.Boşver kitlenme o maça kanka çıkar sal aklından gitsin.Olmayacak işler oldu ama düşünürsen diğer maçlardada dibi görürsün.Agusto şu anda güzel ilerliyor bu tempoya devam ederse bu kasa rahat 1Kyı görür

RealMadrid

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,527
6,231
113
Aynen öyle William Tomas kaçırdı yanlış hatırlamıyorsam o serbestide.Boşver kitlenme o maça kanka çıkar sal aklından gitsin.Olmayacak işler oldu ama düşünürsen diğer maçlardada dibi görürsün.Agusto şu anda güzel ilerliyor bu tempoya devam ederse bu kasa rahat 1Kyı görür
İnşallah kanka el metro takip ediyorum değişik bi lig bi per 10 atıp diğer per 25-30 atabiliyorlar agustoya ilk kez girdim