Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti berkayaydin6 / Değerlendirin Dostlar

xmen7772

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
6,086
5,361
113
abi roll açıcaktım bugün başkanın açtığı konuyu gördüm bu saatten sonra ne roll ne çekiliş yapmam burada arada gelir burda paylaşırım maçlarımı oynayan oynar
berkay abicim haksızlık olmasın diye bir standart lazım bu rolling olayına onu sağlamaya çalışıyorlar alınmayın böyle şeylere bizbizeyiz burada

warcold

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
3,096
946
113
rolling 5 sayfa oluyor roll geldikten sonraki çekiliş kısmı 20 sayfa oluyordu bi kural gelmesi lazımdı doğru karar bence

xmen7772

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
6,086
5,361
113
bence önüne sadece 1 şekilde geçilebilir bu durumun başka türlüde olmaz diyelimki 12 .45 de kuponu attı rolling yapan kişi 13. 00 de son 15 dak içinde beğeni yapanlar çekilişe katılabilir yazar saat 13 de liste alınır hiç bir sorun kalmaz ne diyorsunuz o listedekiler yorumda yapar destekde verir haaa ayriyeten listede olmayıp genede iyi niyetiyle destek veren olursada oda rolling yapan arkadaiın insiyatifinde olur bence

RealMadrid

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,513
6,223
113
Kankam Ludwisburg bence çok rahat gelirde Bamberg umarım yanıltmaz.Eski Bamberg yok çünkü şu anda kadro olarak Alba Berlin çok daha üstün konumda.Verilen baremde şüphe duyucu bir barem türünden.Bol şanslar umarım kazanırsın kardeşim
dost brose baskete bu baremi açtılarsa gelir alba çok atab çok yiyen takım frankfurttan bile 75 yedi

warcold

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
3,096
946
113
tamamda guzel kardesim ben rolu paylasip arkadaslarinla yorumlasarak muhapet etmeden ne zevki kaldiki bunun :)
arkadaşınla sohbet etmene kimse birşey demiyor ki konuda yazıyor ki maddi kazanç için ekstra yorum yapmanıza gerek yok diyor sen arkadaşınla sohbet etsen seninde şansın aynı beğenip kaçanında yani

RealMadrid

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,513
6,223
113
berkay abicim haksızlık olmasın diye bir standart lazım bu rolling olayına onu sağlamaya çalışıyorlar alınmayın böyle şeylere bizbizeyiz burada
abi ben niye hiçbir destek vermeyip sadece beğenip giden adama para veriyim ki çok saçma bence maksat zaman geçsin makara muhabbet olsun oda yaşaklanmış :)

unclaimed61

Yetkili bir abi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,692
6,746
113
2 - Etkinlik çekilişleri sadece BEĞENENLERDEN yapılacaktır. Etkinliği açacak kişi kabul etmiş sayılır sabit bi kuraldır etkinliği açacak kişi bu kuralı değiştiremez. Konuyu takip edip veya totem yapmanızın amacı maddi bi çıkarsa lütfen takip etmeyin konuyu , forumun amacı eğlenmektir.
Etkinlikleri beğenenler bu cümleye göre maddi çıkar benimseyenlerdir benim gözümde katılmayan olabilir ama bence yanlış bi karar olmuş