- 10,513
- 6,223
- 113
zeki mürende bizi görecekmi hacı baba
umarım gelir abi bende yüklü girmeyi düşünüyom bunlara hayırlısı olsun
Rol acanin rolune yorum atilmasi yasak.misabi roll açıcaktım bugün başkanın açtığı konuyu gördüm bu saatten sonra ne roll ne çekiliş yapmam burada arada gelir burda paylaşırım maçlarımı oynayan oynar
berkay abicim haksızlık olmasın diye bir standart lazım bu rolling olayına onu sağlamaya çalışıyorlar alınmayın böyle şeylere bizbizeyiz buradaabi roll açıcaktım bugün başkanın açtığı konuyu gördüm bu saatten sonra ne roll ne çekiliş yapmam burada arada gelir burda paylaşırım maçlarımı oynayan oynar
bende komando yazmıyor haha bak üzüldüm şimdiumarım gelir abi bende yüklü girmeyi düşünüyom bunlara hayırlısı olsun
Kankam Ludwisburg bence çok rahat gelirde Bamberg umarım yanıltmaz.Eski Bamberg yok çünkü şu anda kadro olarak Alba Berlin çok daha üstün konumda.Verilen baremde şüphe duyucu bir barem türünden.Bol şanslar umarım kazanırsın kardeşim
tamamda guzel kardesim ben rolu paylasip arkadaslarinla yorumlasarak muhapet etmeden ne zevki kaldiki bununrolling 5 sayfa oluyor roll geldikten sonraki çekiliş kısmı 20 sayfa oluyordu bi kural gelmesi lazımdı doğru karar bence
aynen dostum roll konusu açmayanlar için doğru karar katılıyorumrolling 5 sayfa oluyor roll geldikten sonraki çekiliş kısmı 20 sayfa oluyordu bi kural gelmesi lazımdı doğru karar bence
dost brose baskete bu baremi açtılarsa gelir alba çok atab çok yiyen takım frankfurttan bile 75 yediKankam Ludwisburg bence çok rahat gelirde Bamberg umarım yanıltmaz.Eski Bamberg yok çünkü şu anda kadro olarak Alba Berlin çok daha üstün konumda.Verilen baremde şüphe duyucu bir barem türünden.Bol şanslar umarım kazanırsın kardeşim
arkadaşınla sohbet etmene kimse birşey demiyor ki konuda yazıyor ki maddi kazanç için ekstra yorum yapmanıza gerek yok diyor sen arkadaşınla sohbet etsen seninde şansın aynı beğenip kaçanında yanitamamda guzel kardesim ben rolu paylasip arkadaslarinla yorumlasarak muhapet etmeden ne zevki kaldiki bunun![]()
abi ben niye hiçbir destek vermeyip sadece beğenip giden adama para veriyim ki çok saçma bence maksat zaman geçsin makara muhabbet olsun oda yaşaklanmışberkay abicim haksızlık olmasın diye bir standart lazım bu rolling olayına onu sağlamaya çalışıyorlar alınmayın böyle şeylere bizbizeyiz burada
yok bence esnetilir yavaş yavaş yoksa sadece beğeni yap git olmaz tadı çıkmazabi ben niye hiçbir destek vermeyip sadece beğenip giden adama para veriyim ki çok saçma bence maksat zaman geçsin makara muhabbet olsun oda yaşaklanmış![]()