- 10,518
- 6,226
- 113
Bende sonradan anladım 9 attı adamlar koca per 23 beklicez son per basket bu belli olmaz ama %99 patates olduk çok kötüler şu takımda ilk 5 çıkmazsam adam değilim bi de brezilya 1.lig takımı gözüm kanadı hücumları izlerkenberkaycım wbna varken neden bunlarbol şans
Bende şaşkınım bi ümit izliyim dedim 6dk da 19 bekliyordum bi mola geldi takım köpek gibi atmaya başladı hiç boş geçmedi 4.30 dk da 19 attı 1.35 kala geldi bi de basket böyle iştevay arkadas 23 attı kupon kazandı![]()
kısmet işte Berkay iddaa kuponu olsa yırtardın oldumu oluyoBende şaşkınım bi ümit izliyim dedim 6dk da 19 bekliyordum bi mola geldi takım köpek gibi atmaya başladı hiç boş geçmedi 4.30 dk da 19 attı 1.35 kala geldi bi de basket böyle işte
Aynen öyle erhan neler yatıyor bu ara geçen miami ilk per 26.5 üst girdim başlamadan yüklü yemin ediyorum 16 attı 7.40 var mola oldu geldi dedim kapattım film izliyorum yarım saat sonra bi baktım 26 atmış bugün yine bi takıma 76.5 üst dedim 74 attı 4.30 var yine geldi dedim kapattım 74 te kalmışkısmet işte Berkay iddaa kuponu olsa yırtardın oldumu oluyo
şans işte para gelcem dicekAynen öyle erhan neler yatıyor bu ara geçen miami ilk per 26.5 üst girdim başlamadan yüklü yemin ediyorum 16 attı 7.40 var mola oldu geldi dedim kapattım film izliyorum yarım saat sonra bi baktım 26 atmış bugün yine bi takıma 76.5 üst dedim 74 attı 4.30 var yine geldi dedim kapattım 74 te kalmış
Aynen böyle bu maçta akıl işi değil mesela attığı sayılar 9-17-9 son per 25 attı maçı aç izle bi de turnike zor atıyorlardışans işte para gelcem dicek
bana kalırsa macta katakulli döndü 2 periyotta cıkan sayı tek perde de cıktı şikeye geldinAynen böyle bu maçta akıl işi değil mesela attığı sayılar 9-17-9 son per 25 attı maçı aç izle bi de turnike zor atıyorlardı
Bi de moladan sonra oldu takım 3 perde 35 attı son per 25 neyse parayı aldık çektik bile başka siteye atıp devam olursa bi güzellik yapcam sana %50 freebet nerde var ki 300 atalımbana kalırsa macta katakulli döndü 2 periyotta cıkan sayı tek perde de cıktı şikeye geldin
Aynen ama site lazım %50 free verecekbol şans nba devam herhalde